Sunday, April 14, 2024

Degustare in Turnul Slaninilor la Mosna

By on 20 mai 2015 1 3109 Views

Cand aud de Turnul Slaninilor primul lucru care imi vine in minte e o fraza din Cartea de Oaspeti de la Hotel BinderBubi Sighisoara si anume: “Why is there no bacon in the Bacon Tower?” Intrebarea mi se pare amuzanta dar in acelasi timp fireasca.

Zilele trecute am avut placerea de a participa la o degustare de slanina in Turnul Slaninilor din Mosna. Am fost foarte bine primiti de doamna Mariane Rempler, persoana care se ocupa de administrarea Bisericii Evanghelice Fortificate din Mosna. Degustarea a fost, de fapt, un adevarat festin: tuica, slanina, telemea, ceapa verde, rosii, castraveti, oua si un vin foarte bun facut chiar de doamna Rempler. V-am facut pofta?

Doamna Mariane este tipul de om care sfinteste locul, mai bine zis, insufleteste locul. Omul care face lucrurile cu pasiune si cel mai important cu drag de oameni si mandrie de locuri. O felicit pentru tot ceea ce face impreuna cu familia si echipa ei. Dar sa va arat si cateva fotografii:

IMG_3801

De acum pot sta linistit – “There is bacon in the bacon tower”. Multumesc Miluca pentru organizare si Anamaria pentru ca a fost soferita si am putut degusta toate licorile :)).

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.