Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Concert Nicu Alifantis & MOZAIC Band la Timișoara

By on 3 februarie 2014 2 1654 Views

Pentru cei care sunteti in Timisoara sau aveti drum in zona va anunt de un eveniment cu totul special : Concertul extraordinar al lui Nicu Alifantis & Mozaic Band la Timisoara.  Evenimentul va avea loc Duminică, 23 februarie, la Filarmonica Banatul, începând cu ora 20. Pe maestrul Nicu Alifantis l-am admirat in ultimii 3 ani, sub diferite formate si cu diferite grupuri vocale, la festivalul folk Ziua de Maine de la Alba Iulia, cateva impresii aici. De aceea nu trebuie sa pierdeti, sub nicio forma, acest concert.

Preţul biletelor variază între 15 – 35 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti.

Eventimentul este organizat de Asociaţia PRbeta, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Parteneri: PRbeta Agency, Timişoreana, Asociaţia Capitală Culturală Europeană 2021 şi Filarmonica“Banatul”.

Parteneri media: Cărtureşti şi 24-FUN.

Mai multe detalii aici.

PS: Cand am primit comunicatul de presa de la Oltea, instant mi-a venit in minte momentul cand, la conferinta de presa de la Alba Iulia, l-a intrebat pe maestru de ce nu a cantat pana acum/sau a cantat rar in Timisoara sau cum ar putea face ca muzica lui sa bucure si timisorenii. Si voila ! Felicitari Oltea si intregii echipe de la PRBeta pentru initiativa!

 

  Folk
2 Comments
  • nebuloasa 10 ani ago

    Recunosc, mi-am dorit mult concertul asta in Timisoara si ma bucur ca am gasit oameni care sa creada in mine orbeste (ca n-am deloc experienta in organizarea de concerte).
    Multumim, Feri, pentru sprijin. Si daca te hotarasti sa sarbatoresti Dragobetele la Timisoara…suntem aici 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.