Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
20 noiembrie 2017

5 cantece de la Stefan Hrusca pe care nu le stii

By 0 2102 Views

Stefan Hrusca este cunoscut de public larg in primul rand pentru colinde. Stim ca an de an el colinda Romania cu melodii de iarna, culese personal din diverse colturi ale tarii. Hrusca traieste de 20 de ani in Canada si s-au iscat o gramada de comentarii si bancuri legate de faptul ca se intoarce in tara doar in preajma iernii pentru “a se umple de bani”.  Cea mai amuzanta animatie cu Hrusca mi se pare asta.

Personal il ascult pe Hrusca din copilarie si nu pentru colinde. Are compozitii cu adevarat exceptionale. Anul trecut am trecut peste valul de misto-urilor si atitudini gresite fata de el  (si a biletului piperat) si am fost la un concert de colinde. A fost excelent si va recomand concertele de iarna ale lui Stefan Hrusca. Pe langa colinde, foarte cunoscuta este si melodia Ruga pentru parinti. Dar pe langa aceasta, va recomand alte 5 cantece:

Fostele iubiri

Balada trecerii prin spini

Sa vii

Ninge iar

Ochii tai

  Folk
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.