Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Vreti zapada de sarbatori? Arena Platos va asteapta!

By on 23 decembrie 2015 0 1398 Views

Daca doriti sa va bucurati de zapada la inceputul acestei ierni, complexul de schi si agrement Arena Platos va astepta cu 2 din cele 5 partii deschise pentru schi. Temperaturile primavaratice nu i-au impiedicat pe administratorii complexului sa foloseasca la maxim tunurile de zapada si sa ofera o zapada de calitate pentru ski.

De asemenea, scoala de ski a complexului funcționează,  la capacitate maximă. În perioada de pauză s-au făcut investiții atât în echipament cât și în condiții pentru începători. O nouă bandă cauciucată a fost montată pentru școala de ski, ceea ce face mult mai simplu și mai rapid procesul de învățare pentru cei care se urcă prima dată pe schiuri.

AP 2

Revelion pe pârtie

Ca în fiecare an, Arena Platoș Păltiniș așteaptă noul an pe pârtie. Între orele 22 și 24 toți cei care doresc să întâmpine anul 2016 pe schiuri vor schia gratuit. La miezul nopții, pe pârtie va avea loc un adevărat spectacol, coborâri pe schiuri și plăci cu torțe si sărituri prin cercul de foc. Petrecerea va continua în noul Apres Ski al complexului, unul dublu ca dimensiuni față de cel din anii precedenți. De la miezul nopții, petrecerea se încinge în apreski unde vor mixa Meeloox din București și JLe din Sibiu.

Mai multe detalii pe www.arenaplatos.ro

AP 2015

Next Post

Scurta retrospectiva a anului 2015

3 ianuarie 2016 6
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.