Friday, April 19, 2024

Unde mi-ar placea sa locuiesc in Bucuresti

By on 11 noiembrie 2014 3 2152 Views

Am avut destul de putine incursiuni in Bucuresti. Am participat la cateva conferinte, cateva targuri de turism si am avut cateva intalniri in diferite zone. Bucuresti ramane insa locul in care se intampla cele mai multe ( si interesante) evenimente, indiferent de domeniu, locul  unde gasesti parteneri de afaceri importanti si unde isi au sediul majoritatea companiilor nationale si trusturile media. Multi tineri sunt atrasi de cosmopolitatea orasului, de aglomeratia si efervescenta lui si ma gandeam daca ar trebui sau as vrea sa ma mut in Bucuresti, unde as sta.

Probabil ca intr-un apartament. Casele sunt foarte scumpe in general, in orice oras mai mare, dar cu atat mai mult in capitala. M-am uitat la proiectele rezidentiale, cele mai multe au apartamente cu 3 camere. Si cred ca 3 camere spatioase sunt de ajuns pentru o locuinta decenta in acest oras. Desi locuiesc la casa, am mai locuit la bloc, in chirie si n-am avut nicio problema cu asta.

Important in Bucuresti este sa nu fi departe de centru, pentru ca asta poate insemna zeci de minute sau chiar ore in trafic. E important sa fi aproape de arterele principale, de metrou si de locul de munca sau sediul firmei, in general. De aceea zona Dristor mi se pare o zona foarte buna. Acolo exista un proiect rezidential foarte interesant, cu apartamente moderne, proiectate pe gustul meu – New Town Residence. Ce au aceste apartamente si de ce sunt importante aceste lucruri pentru mine ? In primul rand bucataria e complet finisata si utilata, cu electrocasnice, blaturi de lucru, dulapuri si asa mai departe. Mi-ar fi greu sa ma gandesc si sa ma apuc sa utilez o bucatarie. La fel  si baia pentru ca n-am o pasiune si nici foarte bune cunostiinte de design interior, asa cum ziceam si aici. Balconul mare si spatios mi se pare de asemenea un punct forte al locuintei, locul unde poti savura o cafea intr-o dimineata racoroasa sau poti citi o carte la aer curat ori, de ce nu, poti admira rasaritul sau apusul alaturi de cei dragi. Imi place de asemenea contorizarea separata pentru utilitati, aerul conditionat pentru verile calduroase ( si uneori pot fi foarte calduroase in centrul Bucurestiului) si usa metalica la intrare. Practic sunt foarte putine lucruri in care trebuie sa investesti in momentul in care te decizi sa te muti in New Town Residence.

http://www.dreamstime.com/stock-photography-dining-room-interior-modern-city-apartment-image29116652© Irina88w | Dreamstime.comDIning Room Interior In Modern City Apartment. Photo

 

3 Comments
 • Aniela Deby 9 ani ago

  Tu nu ai deloc pretenții.. în Mediaș nu-ți mai place:))

  • Feri 9 ani ago

   Ba imi place, era asa …teoretic 😛

 • Silviu 9 ani ago

  In centru ar fi perfect, doar ca preturile sunt foarte mari in aceasta zona.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.