Wednesday, May 22, 2024

Un cadou Original(o) !

By on 14 iunie 2012 3 1465 Views

Cum ar fi sa poti oferi niste trairi  cadou ? Emotiile Bungee-Jumping,  linistea unui masaj de relaxare sau a unui ritual cu lapte si miere , placerea unei plimbari cu calul, relaxarea momentelor petrecute la un boutique hotel si multe alte trairi si experiente intense le poti oferi cadou prin intermediul unui nou produs turistic inovativ : Originalo.

Ce este Originalo ? Originalo (www.originalo.ro) – este conceptul inovativ care surprinde placut chiar si cele mai pretentioase persoane: o cutie elegant ambalata care contine un catalog cu zeci de activitati, din care cel care primeste cadoul alege cand, unde, cu cine si de ce activitati sa se bucure. Ceea ce da un plus de personalitate cadoului care se traieste este faptul ca valoarea voucherului, care acopera integral orice serviciu inclus in catalogul Originalo, nu este marcata. Mai mult, voucherul inclus in pachet este valabil cel putin un an de zile.

Echipa Originalo a realizat o selectie a celor mai bune servicii din Romania si le-a integrat in pachetele Originalo, pe care te invitam sa le descoperi: Spa de Relaxare, Spa in Doi, Luxury Spa, Boutique Hotel, Chic&Romance, City&Fun, Nature Escape, Aventura in Doi, 100% Adrenalina, Sport to Enjoy.

Cum se traieste cadoul Originalo? Nimic mai simplu! Cel care primeste cadoul Originalo il traieste in 3 pasi simpli: alege, rezerva si se bucura! Fiecare activitate inclusa in pachetele cadou Originalo este prezentata si descrisa pe www.originalo.ro, astfel incat, atunci cand optezi sa oferi un cadou Originalo vei sti ce contine cadoul ales de tine. In plus, accesand site-ul, poti vizona si cataloagele online.

Asa ca daca nu stiati ce cadou sa faceti, vroiati sa fiti cat mai originali, iata un pont pe care vi-l dau.

 

 

Next Post

Va place fotografia aceasta ?

29 iunie 2012 4
3 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.