Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Tu ce faceai la 18 ani ?

By on 8 ianuarie 2014 3 1947 Views

De curand am fost invitat la o “evaluare gratuita a sanatatii” la un centru de nutritie HerbaLife din Medias. Stiti voi “ati fost recomandat, aveti sansa, e super, extraordinar” limbaj prietenos, foarte sales-driven. Am fost sunat, programat, apoi follow-up, confirmare, sedinta s-a desfasurat conform standardelor unui MLM cu peste 30 de ani experienta (cred).  Ceea ce m-a surprins a fost varsta consultantului, are 18 ani.

Tu ce faceai la 18 ani ?

Mi se pare foarte interesant cum implicarea intr-un MLM contribuie foarte mult la dezvoltarea unui adolescent, fata avea  obiective, se gandea (stia!) ce vrea sa faca pe viitor, castiga deja bani, indemna lumea la sport si era consultant in nutritie. Bine, legat de credibilitatea unui consultant  in varsta de 18 ani, fie el in nutritie sau asigurari de viata, e de discutat. Dar tot respectul si admiratia pentru tinerii care cred in ceva anume, care incearca sa se dezvolte din toate punctele de vedere de la o varsta frageda.

Eu n-am lucrat in liceu, nici in facultate foarte mult, doar cateva luni, insa acum recomand tuturor sa-si dezvolte spiritul antreprenorial sau sa incerce diferite job-uri/internship-uri de la orice varsta.

Revin, tu ce faceai la 18 ani ?

 

Next Post

Sibiu, tanar din 1191

13 ianuarie 2014 1
3 Comments
 • Anamaria 10 ani ago

  Eu eram reprezentant Avon si FM Group, desigur, pe langa membra la Dianthus 🙂

 • Anamaria Szabo 10 ani ago

  Eu eram reprezentant Avon si FM Group, desigur, pe langa membra la Dianthus 🙂

 • ”Copile, în viață cel mai important este să înveți să faci orice. Să înveți să te descurci în orice situație. Să-ți poți câștiga existența, indiferent dacă trebuie să sapi șanțuri, să dai cu coasa sau să stai pe scaun în spatele unui birou” – a fost mereu sfatul meu pentru copilul meu.

  Sunt de apreciat acești tineri care își petrec timpul învățând să facă ”orice”. Tot respectul pentru ei.

  Eu, la 18 ani 🙂 învățam să supraviețuiesc pe munte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.