Thursday, May 30, 2024

Tribut Bob Marley la Sibiu in 2 Februarie

By on 23 ianuarie 2012 1 1466 Views

In 2 Februarie, la Bohemian Flow va avea loc un eveniment de exceptie in memoria lui Bob Marley. Am fost contactat de cei care se ocupa de promovarea acestui eveniment pentru a-l prezenta publicului mediesean. Evenimentul se bucura de participarea extraordinara a lui  Gregory G Ras (membru al Riddim Colony – Ungaria). Mai multe detalii in afisul de mai jos si pe Eventul de pe Facebook.

Robert “Bob” Nesta Marley (6 februarie 1945 – 11 mai 1981) a fost un cântărețcompozitorchitarist și activist jamaican. El este cel mai cunscut interpret de muzică reggae, și este privit ca un profet al mișcării Rastafari.

Printre cele mai cunoscute cântece reggae ale lui Marley sunt ‘”I Shot the Sheriff“, “No Woman, No Cry“, “Three Little Birds“, “Exodus”, “Could You Be Loved“, “Jamming'”, “Redemption Song“, și “One Love“.[1] Legend, compilația de cântece ale lui Bob Marley lansată post-mortem, este cel mai bine vândut album reggae al tuturor timpurilor, cu mai mult de 12 milioane de exemplare. ( Wikidpedia)

 

Next Post

In ritmuri caritabile de iarna

27 ianuarie 2012 4
1 Comment
  • Natty Ned 12 ani ago

    Bob Marley e nemuritor 🙂 Multumesc Feri pt sustinere! Pace si dragoste!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.