Sunday, April 14, 2024

Spalatoriile auto sunt niste mizerii

By on 6 noiembrie 2011 4 1430 Views

La nici o spalatorie auto din Medias, Sibiu, Cluj etc. la care am fost, personalul nu este in stare sa faca un interior la nivel acceptabil. Acceptabil, nu bine…ca pana la bine e cale lunga. Aceleasi priviri pline de ura ca le dai de lucru (desi ei de aceea sunt acolo) te asteapta la toate spalatoriile.

Cand ii mai auzi si cum ii injura pe ceilalti clienti si mai fac si “misto” de muzica ce o ai tu in masina iti vine sa le prinzi mana la usa. Penibil dom’le ! Sa traim bine.

Daca din intamplare, vreun reprezentat al unei spalatorii din Medias, ma poate contrazice, pe incercate, are o luna promovare gratuita la mine pe blog !!

Next Post

Mi-a placut Cosmote, dar mi-a trecut !

10 noiembrie 2011 4
4 Comments
 • carmen eu 12 ani ago

  hahhaa….asta e un caz particular, dar eu zic ca se aplica in toate cazurile de la noi din tara, indiferent ca te duci la alimentara, sau ca iei un taxi, sau ca te duci intr-un bar, sau vrei sa platesti ceva factura. aceeasi atitudine peste tot.intri, saluti(tot tu primul), si cu o voce blanda si cu zambetul pe buze incerci sa spui ce vrei. de partea cealalta vezi o acritura fardata pana in dinti care se uita la tine ca si cand ai fi un gandac si nu intelege de fapt ce cauti tu acolo?!
  astia sunt oamenii care traiesc pe langa noi si stai de multe ori si te gandesti cum de au norocul sa nu-i calce trenu’ sau o masina atunci cand iasa din casa si merg la lucru?! asta e o enigma!

  • Feri 12 ani ago

   :)))) nici nu stiu daca sa rad sau sa plang, ca ai dreptate….bine ! atunci rad de faza cu norocul sa nu-i calce trenul :))

 • Anamaria 12 ani ago

  Chiar asa e cum spune Carmen. Rar de tot intalnesti persoane care chiar isi fac meseria bine si te poftesc in magazinul lor cu drag. La noi astea sunt exceptii, din pacate 🙁

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.