Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Si picnicul are nevoie de o lege !

By on 10 februarie 2011 5 1798 Views

Citeam o stire pe antena3.ro – legea picnicului declara razboi celor care arunca gunoaie in locuri neamenajate. Deci cumva, ar trebui inca o lege, prin care sa fie amenajate anumite locuri de picnic si oamenii sa poata merge doar acolo si daca arunca gunoaie in locuri neamenajate sa fie amendati.

Eu zic ca oamenii sa fie lasati sa mearga la picnic unde vor ei, iar daca isi lasa gunoaiele dupa ei, sa fie amendati conform legilor in vigoare. Oricum oamenii vor merge la picnic unde vor ei. Problema principala este bunul simt si NEAPLICAREA LEGISLATIE IN VIGOARE.  Astia chiar cred ca au descoperit apa calda si mersul pe jos acuma ?

In alte state de ce nu se arunca pe jos ? Pentru ca au o lege a picnicului ( atat mai lipsea) sau pentru ca o data ce ti-ai lasat deseurile intr-o zona verde ai fost amendat in asa hal, incat nu-ti mai permiti sa-l lasi acolo data viitoare ?? Evident ca din al doilea motiv. Lucrurile sunt atat, dar ATAT de simple de inteles, numai ca celor in cauza  sa ia masuri (statul si APL), le e atat de greu sa faca ceea ce au de facut, si anume sa vegheze la respectarea legilor si sa sanctioneze incalcarea acestora !!!

5 Comments
 • anonimus 13 ani ago

  da ma feri dar pentru eleborarea unei noi legi, trebuie facute anumite studii sociologice si de gasire a anumitor locuri care sa fie astefel zone “picnicabile” :)) si ghici ce? pt asta trebuie alocati bani pt studii si evaluari bani care stim cu toti unde se duc, dc sa aplicam legea in vigoare si sa o respectam cand putem da alta si pe deasupra sa facem si o caciula de bani! asta e logica( daca se poate numi asa, desi cei ce ne conduc doar de logica nu pot fi banuiti :)) )

 • Mirela 13 ani ago

  Eu cred ca avem nevoie de ceva legi in domeniu, dar cum se rspecta la noi, nu se va schimba nimic. si cu amenzile cum sa se procedeze, sa se stea la panda?

  Intr-o tara, judecand dupa gunoaie, in care majoritatea oamenilor sunt needucati, trebuie sa cauti solutii diverse. As porni de la un exemplu, cu firmele dezafectate si fierul vechi din betoane… Se muncea acolo pe rupte pentru a scoate fierul vechi, am vazut la Copsa Mica. Daca ii puneai sa muncesca, nu munea nimeni, asa munceau pe rupte! si din proprie initiativa…

  deci, o idee ar fi sa, fie taxate cei mai mari producatori de gunoaie din tara asta, supermarketurile, sa se infiinteze centre de colectare, chiar ei sa aiba centre de colectare si Primariile etc…
  Sa se infinteze niste meserii noi, stangatori de pet-uri, tetrapack-uri, pungi de plastic, doze de aluminiu, sticle, etc… cu cat strang mai multe cu atat esti mai bogat…. si ai sanse sa te imbogateasa gunoaie! Ce zici de asta?

 • Hann Iball 13 ani ago

  Da, asta se întâmpla când suntem conduși de cretini, incompetenți, care nu văd decât interesul propriu. legi pentru sancționarea celor care fac mizerie sunt multe, pentru cei care își permit să facă nunți intre blocuri,la fel dar nu sunt aplicabile. Pentru ca lașii de polițiști și cei care îi conduc nu au curajul să se lege de cei cu ceafa groasă. Ba mai mult, aleșii noștri se cumetresc și se înfrățesc cu interlopii. Şi atunci se hotărăsc să scoată o lege prin care ne interzic nouă să mai ieșim la verde. Dar ce să căutăm noi la verde?, ce?, noi avem dreptul la destindere?. Noi doar la muncă, pe salarii de mizerie, că doar trebuie să scoată ei, guvernanții, averi pe spatele nostru. Şi românul tace și rabdă. Vorba aia, mămăliga nu explodează. Un camarad îmi spune…dar a explodat în 1989, decembrie. Eeee, a făcut un mic PÂSSS.

 • […] ca am reevaluat parerea mea anterioara  si cred ca e o normalizare a lucrurilor. In tarile vestice cu care ne place sa ne comparam nu te […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.