Sunday, July 14, 2024

Serviciile inainte de toate – experienta din #alba

By on 18 mai 2014 1 1731 Views

servire-serviciiIeri am fost la Alba Iulia. Cetatea este incredibil de frumoasa, va recomand Alba Iulia pentru un weekend intreg, sa o vizitati, sa o traiti, sa participati la evenimente. De data asta scriu despre o experienta negativa, la o terasa aflata in buricul mirificei cetati.

O terasa frumoasa, ospatarite imbracate in ceva port medieval destul de interesant, un domn care canta la orga. Din 10-12 mese  de pe terasa doar doua aveau umbrele ridicate, asa ca ne-am asezat la una dintre ele chiar daca nu era debarasata. A venit ospatarita si ne-a bruscat cu intrebarea ( aproape un repros) : “cu ce sa va servesc?”. Nici vorba de salut, urare de bun venit, n-avea timp, avea de lucru (sau ceva, nu ca ar lua 10 secunde sa zici “buna ziua, bine ati venit”. In meniu era un flyer cu pizza, prietenasii infometati. “Vrem pizza!”….”dureaza cel putin 2 ore, acum face aluatul”. Sambata, buricul cetatii, Alba Jazz, Noaptea Muzeelor, oras turistic…cum sa te gandesti ca o sa sa vinzi pizza si sa faci mai mult aluat sau sa il faci pe masura ca vezi ca se comanda. Ok, nicio problema, si Hot Dog e bun. Comandam de baut, eu cafea (of course!) espresso lung cu lapte. Imi aduce cafea, zahar, fara lapte. O rog sa-mi aduca lapte, zice “a pus colega mea…de la sursa”. “De la sursa” zambesc ! …”Da”. Ok, pun zaharul si caut urmele de lapte “de la sursa”. Nu erau, o rog sa-mi aduca si lapte separat. Gust cafeaua ca nu mai aveam rabdare si constat ca e la filtru. Sau cel putin avea gust ca o cafea de filtru. Am baut cativa hectolitri de cafea la viata mea deci, credeti-ma ca stiu diferenta de gust. Laptele suplimentar s-a lasat asteptat si bineinteles, n-a venit…

Despre ospatarie am scris aici, dar sa tragem concluzia:  degeaba ai localul frumos, situat intr-o zona cu vad comercial, degeaba ai produse foarte bune, degeaba ai muzica live si costumase dragute la personal, daca servirea e proasta. Motiveaza si pregateste-ti oamenii ! De obicei, daca esti bine servit mai inchizi ochii, gura si tastele daca spaghetele au fost cam uleioase sau cafeaua cam amara.

  Opinii
Next Post

Timpul

14 iunie 2014 0
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.