Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Sechele monetare

By on 18 iulie 2016 0 2105 Views

Vreau sa va povestesc despre doua sechele monetare pe care le am. Prima este legata de bancnotele de 1 leu si automatele de cafea. A fost o vreme cand consumam multa cafea la automat, chiar daca stiam ca nu e prea sanatoasa, dar imi pasa mai putin decat acum. In fine, vi s-a intamplat vreodata sa aveti o mare pofta de o cafea, singurul loc de unde puteti lua sa fie automatul si sa nu aveti bancnote de 1 leu? Greu de indurat :)). Mi s-a intamplat de cateva ori si de atunci fac colectie de bancnote de 1 leu. Am un teanc cu vreo 300. Nu le am la mine, nu mai beau cafea de la automat, dar imi place sa le colectionez.

bancnota 1 leu

A doua sechela este legata de monedele de 50 de bani. In Medias, parcarile se platesc cu monede de 50 de bani. Nu se poate cu bancnote de 1, 5, 10 lei sau cu cardul (ca-n Sibiu). Doar cu 50 de bani. Nu-mi place sa-mi bag in portofel monede, ca sunt grele si bineinteles ca am fost in situatia, de cateva ori sa nu am monede de 50 bani sa platesc parcarea. N-am luat amenda niciodata, dar nici n-am stat linistit. De ceva vreme am vreo 30-40 de monede in bord la masina, just in case.

Voi aveti astfel de probleme / temeri? 😀

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.