Monday, April 15, 2024

Pe langa temperaturi negative, sfarsitul lunii Februarie si inceputul lunii Martie va aduce o serie de evenimente la Medias. Hotel BinderBubi Medias a pregatit pentru doamne spectacolul cabaret Taboo Boys, Joi, 1 Martie 2018 de la ora 19:00. Detalii in afisul de mai jos:

Tot Joi, 1 Martie, Casa de lângă Sinagogă Mediaș va invita sa vizionati filmul “M” din 1931, în regia lui Fritz Lang. Această seară este dedicată pasionaților de film si intrarea este gratuita.

Vineri, 2 Martie, iubitorii de folclor pot participa la un spectacol folcloric dedicat Centenarului Marii Uniri. Vor susține recitaluri în Sala Traube soliștii Ionuț Fulea, Cătălin Hasa, Bogdan Toma și Costel Popa. Ei vor fi acompaniați de Grupul Instrumental “Codru de România” din Alba Iulia. Condus de profesorul Nelu Gabor. De asemenea, la spectacolul folcloric vor fi prezente Ansamblul Folcloric “Purtata” Mediaș și Ansamblul de Dansuri al Școlii Gimnaziale “Hermann Oberth” Mediaș. Intrarea la acest eveniment este liberă în limita locurilor disponibile.

Iar Duminica 4 Martie 2018, Casa Schuller gazduieste showul de succes international “La Vida Loca”.

Cei doi artisti – flautistul de origine romana Matei Ioachimescu si pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, aduc noi impulsuri in repertoriul pentru pian si flaut, cu cele mai indragite cantece si dansuri, in cadrul celei de-a treia editii a turneului „La Vida Loca”, cu un program crossover unic, la granita dintre muzica clasica, jazz si pop-rock contemporan.

Intrarea este libera!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.