Wednesday, May 22, 2024

Replica la Informatia Saptamanii

By on 6 iunie 2011 8 2146 Views

Acest articol este scris in nume propriu si nu in calitate de reprezentat al vreunei organizaţii cu care colaborez.

Azi, 6.06.2011 am avut o surpriza neplacuta, un articol intr-un ziar local despre o seară organizată de mine, Virgil Suciu şi Grupul Motto. Dezinteresaţi, pentru publicul medieşan iubitor de muzica folk,  am organizat aceasta seară.

Domnul Laurenţiu Oprea scrie un articol în ziarul dânsului, Informaţia Săptămânii, pe care-l puteti citi aici. Vreau sa-l asigur pe domnul Laurentiu Oprea de respectul şi consideraţia mea însă…

Aş dori să clarific câteva aspecte legate de conţinutul articolului. Accesul la eveniment a fost liber, cu rezervarea locurilor în prealabil. Experienţa organizării de seri folk, atât în Mediaş, cât şi în alte oraşe, ne-a impus ca regulă rezervarea locurilor, fiind un public numeros doritor de astfel de seri culturale.Aşa se face în lumea civilizată, reală…

Masa rezervată din dreapta scenei a fost o masă organizată care nu avea nici o legătură cu seara folk, cu un meniu bine stabilit şi rezervat dinainte. Aceşti clienţi ne-au anunţat că vor veni mai târziu, aşa cum au şi facut-o.

Domnul Cristian Pustai este un oaspete fidel al serilor de acest gen, de fiecare dată i-au fost dedicate cântece şi chiar în seara de care scrie autorul, domnul Pustai a cântat şi a recitat pe scenă, alături de grupul Motto. Totuşi, înainte de a creiona o stare de nemulţumire a unei persoane şi lipsa de respect a noastră, ca organizatori, ar fi fost deontologic ca autorul să discute si cu persoanele în cauză, pentru a vedea dacă ceea ce scrie  are vreo “tangenţă cu realitatea”.

Legat de fotografia publicată, este lipsit de orice norma de deontologie jurnalistică să publici o fotografie fără consimţământul autorului. Este de bun simţ, cum s-ar zice, să întrebi proprietarul sau autor, înainte să publici o fotografie care nu îţi aparţine.

De asemenea este de bun simţ să corectezi un articol de prima pagina de greşeli de ortografie şi punctuaţie.

De asemenea e recomandat sa verifici şi să corectezi data apariţiei ziarului şi să nu publici URL-uri neterminate. Dar, asta e alta poveste…

Până una alta, ne vedem in City Hall Lounge la City Folk Night !

Next Post

Gratis !!!!

9 iunie 2011 1
8 Comments
 • Cris 13 ani ago

  Deci omu asta a fost atat de flatat ca, vezi doamne, Cristi Pustai cel mai bun antrenor de fotbal a stat cu el la masa, incat a uitat si sa scrie corect. Daca citesti cu atentie, practic, 80% din articol este despre Cristi pustai si cat de bengos este autorul ca ii ia apararea si il inalta in slavi… Ca sa nu zic “il pupa in … dos”.
  Ok… Sfat pentru Laurentiu Oprea: cand te mai duci la seri organizate, unde vine public numeros, fa bine si rezerva-ti loc ca tot omul organizat si responsabil !! Sau.. Stai acasa si scrie articole despre cultivarea begoniei …

  Feri, chiar a fost o seara reusita. Unii oameni ” e doar gelosi”.

 • Ovidiu Ardelean 13 ani ago

  I-ai facut reclama, ca am facut rost de revista…e si scumpa 2,5 lei…

  Eu ma mir cum supravietuieste o asemenea publicatie de doi bani…dar noh “are balta peste”…probabil ca isi sacrifica vietile de dragul (dez)informarii noastre :)))

 • Anamaria 13 ani ago

  Nu cred k ar trebui luanti in seama toti frustratii care nu au prins un loc in fata la un concert deoarece, sa zicem, nu s-au gandit k in “lumea reala” se fac rezervari. Hellau!!!! pe ce lume traiti????? Eu nu il cunosc pe domnul acesta, deci nu e un atac la persoana, e doar o opinie obiectiva.
  Felicitari organizatorilor pt seara folk!!!!

 • Elena 13 ani ago

  cine e Laurentiu Oprea? 🙁 serios ca nu stiu…

 • Bianca 13 ani ago

  Intotdeauna se va gasi cate un frustrat caruia sa nu ii convina ceva sau care sa gaseasca motive care il nemultumesc.
  A fost o seara foarte frumoasa de folk, felicitari organizatorilor!

 • Ivan Ioan 13 ani ago

  Încearcă să nu pui la suflet şi să mergi înainte. Tu eşti clădit dintr-un alt aluat. Fii totuşi la fel de implicat, de generos şi de ambiţios. Ai întreaga mea susţinere.

 • […] petic provincialismul și pe bucata asta de țară numită Mediaș. Azi mi-au căzut ochii peste un articol de-al lui Feri Teglaș care mi-a dat satisfacție pentru că tocmai mi-a răspuns la […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.