Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Regal folk la Alba-Iulia in weekend

By on 12 noiembrie 2013 0 1577 Views

Cea de-a IX -a editie a festivalului national de muzica folk “Ziua de Maine” va avea loc la Alba-Iulia in perioada 15-17 Noiembrie. Probabil cel mai indragit festival de acest gen din tara are, ca de obicei, invitati de marca :  Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon; Țapinarii; Ioan Gyuri Pascu, Teo Boar și Vladi Cnejevici; Vali Șerban, Sorin Minghiat și Marius Popa; Florin Săsărman și Alexandru Filip; Vasile Șeicaru și Victor Hoajă; Ducu Bertzi, Mihai Neniță și Neculaie Constantin; Adrian Beznă; Sebastian Kincses, Adrian Puiuleț & Victor Surugiu; Daniel Avram și Școala de folk; Marius Matache & folkband Imperfect; Emeric Set; Nicu Alifantis & Mozaic Band. Programul pe zile il gasiti aici.

Concursul. În primele două zile de festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc concursul de folk între tinerii cantautori care urmează să fie preselectați în această perioadă. Până în clipa de față, s-au înscris peste 15 tineri cantautori, urmând să fie selectați 10 pentru concursul din cadrul festivalului.

Recitalurile. În fiecare seară la ora 19.00 vom avea, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor recitalurile artistilor pe care i-am amintit mai sus.

„Cafeaua cu folk”. În fiecare zi de festival, la ora 12.00, în cafeneaua Art Café Downtown, ne vom începe ziua cu tradiționala „Cafea cu folk”, în compania artiștilor, a concurenților și a juriului de specialitate. Vor avea loc lansări de albume folk și lansări de carte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.