10 Antreprenori online de succes in 6 luni

Program antreprenorial dezvoltat de Feri Teglaș, consultant, antreprenor și coach

De ce acest program?

 • Cred în tine că îți poți îndeplini orice vis/obiectiv dacă ești dispus/ă , motivat/ă și ai uneltele și îndrumarea necesară.
 • Cred în mine că îți pot oferi îndrumarea și uneltele necesare pentru a avea succes chiar dacă nu ai nicio experiență anterioară

Cum se desfășoară programul ?

 • Ședințe de coaching și întâlniri săptămânale de grup sau individuale - on-line
 • Îndrumare despre ceea ce trebuie să faci zilnic pentru a avea succes de la mine și alți specialiști în domeniul dezvoltării 

Ce presupune acest program?

 • Înscrierea într-o companie care să te ajute să generezi valoare în viața celorlalți și prin asta în viața ta!
 • Folosirea zilnică a unor instrumente pentru dezvoltare - Școală de Social Media, Sistem de gestionare a activității și echipei.

Ce ai nevoie și ce nu pentru succes în acest program:

Nu trebuie să ai:

Experiența în afaceri

Acest program se adreseaza oricăror persoane, indiferent de experiența în afaceri sau în Social Media. Este un program pentru oameni simpli care vor mai mult și știu că pot mai mult. Este pentru cei care vor să fie Fericiți în fiecare zi!

E obligatoriu să ai:

Disponibilitate pentru dezvoltare personală

Dacă vrei să obții lucruri în plus față de ceea ce ai în momentul actual trebuie să fi dispus să te dezvolți personal și profesional, să-ți lărgești orizonturile și cunoștințele. Nu poți să faci aceleași lucruri și să te aștepți la rezultate diferite. Și când spunem a face ma refer și la gândi.

Prieteni mulți și influența on-line

Prin instrumentele utilizate vei ști zilnic ce să faci pentru a-ți crește influența și brandul personal pe Social Media. Vei învăța cum să te conectezi autentic cu oamenii și să construiește relații care să îți aducă beneficii de ambele părți.

Motivație - autocunoaștere

Pentru a avea succes în orice demers trebuie să fi motivat/ă. Trebuie să știi de ce faci lucrul respectiv și ce te motivează să fi consecvent. De aceea programul acesta începe cu tine și apoi cu restul lucrurilor.

Fonduri pentru investiții mari

Nu trebuie să investești mii de euro ca să pornești. Nu trebuie să-și riști economiile sau să faci împrumuturi. Nu este nici absolut gratis, dar de asta vezi mai jos.

Consecvență

Lucrurile cu adevărat durabile nu se întâmplă peste noapte. Trebuie să ai răbdare și să fi consecvent/ă pentru a avea rezultate. Dacă te aștepți la vreo minune peste noapte, nu este pentru tine.

Ce presupune o afacere on-line?

 • Produse / Servicii care să răspundă unor nevoi, care să aibă o piață de desfacere - asta înseamnă furnizori, flux de aprovizionare
 • Un sistem de prezentare / Website / Webshop optimizat și cu toate informațiile necesare
 • Un sistem de vanzare care sa cuprindă - comenzi, livrări, retururi, sistem de încasare, plăți cu cardul etc.
 • Un plan de marketing / promovare - oferte, materiale de promovare, campanii - toate adaptate la viața de zi cu zi a clienților
 • Un sistem de dezvoltare permanentă și viziune pe termen lung

Destul de complex nu?

Nu este simplu, de aceea am ales în demersul nostru antreprenorial să colaborăm cu o companie care:

 • Face parte din categoria domeniilor esențiale - cred că asta am înțeles foarte bine ce înseamnă mai ales acum în pandemie, când industriile neesențiale au fost închise sau puternic restricționate
 • Are o gamă de produse care să răspundă  celor 7 arii esentiale ale vietii : “sanatate si imunitate”, “slabire si detoxifiere”, “nutritie si sport”, “frumusete si ingrijire personala”, “bani si antreprenoriat”, “educatie si dezvoltare”, “ingrijirea casei”.
 • Este o companie românească care s-a extins pe piețele externe prin oameni simpli ca și noi (e bine să fim puțin naționaliști)

Care este investiția și cum se desfășoară programul?

    Atunci când cineva îți spune că poți câștiga o suma mare de bani fără să investești nimic, nu ți se pare ciudat? Pare o promisiune deșartă pentru că dacă ar fi așa simplu, de ce n-ar face asta toată lumea? Și adevărul este că nu poți să reușești într-o afacere fără să investești. În tine în primul rând și apoi în unelte care să te ajute zilnic în activitatea ta. Da, sunt persoane care au început fără aceste unelte dar au avut o motivație și o disciplină exemplară.  Adevărul este că 90% din afacerile noi sunt sortite eșecului și se închid iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt din cauza lipsurilor de: disciplină și motivație, planificare, cunoștințe, lideri și instrumente de management/vânzare și lideri/coach/mentori. De aceea dacă vrei să ai succes în afacerea pe care ți-o propun îți recomand să folosești următoarele unelte:

Ședințe coaching individuale/grup - evaluare

 • Scopul ședinței inițiale de coaching este cunoașterea reciprocă, asigurarea de suport pentru focus, claritate, motivație și acțiune prin stabilirea de priorități, planuri de acțiune pentru atingerea obiectivelor.
 • Lunar se vor organiza întâlniri de coaching pentru suport și rezolvare probleme.

Cost: 499 lei/lunar

Înscriere ca partener în companie

 • Presupune realizarea unei comenzi minime de produse, după studierea catalogului și a ofertelor.
 • Primești un produs cadou, livrare gratuită și multe alte beneficii.

Cost: 150 lei/lunar

Școală de network marketing

 • Descoperă  Programul Pentru Network Marketerii Care Vor Să Lucreze Profesionist Online, Să Descifreze Codul Social Media, Să-și Descifreze Mintea, Să Creeze Momentum Și Duplicare În Afacerile Lor...
 • Școala Network Marketing Online este un program complet și duplicabil pentru orice persoană care acum începe o afacere de network marketing sau are deja o echipă masivă și vrea să urmeze un plan zilnic și eficient care să îi aducă rezultate și mai bune în cel mai scurt timp posibil.

Cost: 97 lei / lunar

Sistem de management activitate / contacte

 • MyDuplicator este o aplicație software on-line special creată pentru afaceri on-line și care te ajută să-ți gestionezi activitatea și contactele în timp real.
 • Platforma oferă ghidaj zilnic sub forma de instrucțiuni video, permite conectarea la subconturi și vizualizarea activității persoanelor din echipe.
 • Sistemul oferă posibilitatea duplicării astfel încât să poți crea echipe și să sprijini liderii din echipa ta, să observi unde întâmpină probleme și să le poți da soluții.

Cost: 160 lei / lunar

Valoare totală : 906 lei

Investiția ta: 407 lei

Își ofer ședința de coaching gratuit pentru că vei face parte din echipa mea + că vei beneficia și de produsele comandate de 150 lei

Ești dispus să investești 407 lei într-o afacere la care poți ajunge la venituri de mii de euro? Dacă da click pe butonul de mai jos:

Întrebări și răspunsuri:

 • De ce zici că crezi în mine? Încă nu mă cunoști!

Nu te cunosc încă dar știu că suntem cu toții făcuți din același "aluat". Dumnezeu nu are favoriți. Dacă alții au putut și tu poți. E în natura ta divină. Trebuie doar să crezi în tine și să acționezi. Și poate că ți se pare ciudat acum, dar rolul și provocarea unui lider este, de cele mai multe ori, să creadă mai mult în ceilalți decât cred ei înșiși. Și dacă vrei să ai succes în viața și afaceri va trebui să inveți să devii și tu un lider.

 • Cât pot câștiga din această oportunitate?

Câștigurile depind de implicarea și motivația ta. Avem persoane în campanie care câștigă de la 50 până la 5000 euro. Avem persoane care în 6 luni au ajuns la calificări care le aduc venituri de 3000 euro/lunar.

 • Cât timp trebuie să investesc în acest program?

În Școala de Network Marketing se recomandă minim 1,5h pe zi pentru activitatea on-line - postări, prospectare, follow-up. În rest depinde de tine cât timp investești în a citi, asculta, viziona materiale care să te ajute să te dezvolți personal și profesional. În orice caz, dacă îți imaginezi că poți lucra 2 ore pe zi și să câștigi două mii de euro (chiar la început), te rog să te mai gândești o dată.

 • Pot să încep această afacere fără folosirea uneltelor Școala de Network Marketing On-line și Sistemul de Management Activitate (MyDuplicator), adică cu costuri mai mici?

Da, poți începe doar cu comanda minimă dar nu vei beneficia de ședința de coaching individuală, vei putea participa la cele de grup în schimb. Utilizarea acestor unelte ni s-a dovedit extrem de utilă în experiența noastră. Îți recomand să le folosești măcar în prima lună să vezi dacă ți se potrivesc și dacă le folosești frecvent.

*Dupa completarea chestionarului vei fi contact/ă pentru stabilirea ședinței de coaching individual. 

Aș vrea să încep dar nu-mi permit această investiție. Ce pot face?

Dacă nu-ți poți permite o investiție de 407 lei sau nu poți face rost de această sumă înseamnă că într-adevăr ești într-o situație dificilă. Dar dacă îți dorești cu adevărat să începi și ești determinat/ă să ai rezultate, lunar ofer o BURSĂ DE ANTREPRENOR ON-LINE care presupune că sponsorizez eu costurile respective. 

*Dacă vom considera că ești calificat/ă pentru bursă te vom contacta pentru a stabili o întâlnire de cunoaștere/evaluare.