Sunday, February 5, 2023

Paza buna trece primejdia rea

By on 23 ianuarie 2015 0 1063 Views

Titlul articolului este o vorba veche din popor care a ramas mereu actuala. Mai ales in conditiile in care infractionalitatea este pe un trend ascendent, atat in zona urbana cat si rurala. Sistemele de alarma s-au dezvoltat in paralel cu dezvoltarea tehnologiei. Dar atunci cand vorbim de sisteme de alarma nu ne referim doar la protectia impotriva furtului, ci si la sisteme care sa notifice scurgerea de gaze, incendii ( cu detectoare de caldura, fum, foc) si la inundatii. Sistemele de izolare ale locuintelor si sediilor de firma sunt atat de eficiente incat o scurgere usoara de gaz ne poate pune viata in pericol. De aceea unele sisteme de alarma sunt absolut necesare oricarei gospodarii.

Ar fi bine sa ne analizam locuintele si sediile de birouri si sa vedem unde exista pericol si cum putem preveni eventualele probleme. Pentru ca, de cele mai multe ori, un sistem de alarma costa mult mai putin decat un furt, sau un accident de munca. Deseori impactul emotional al unui spargeri de locuinte este foarte apasator.

Desi exista numeroase kituri si instructiuni, cand vine vorba de montaj alarme este bine sa ne adresam unor specialisti. Cele mai multe firme specializate pe sisteme de alarmare ofera consultanta gratuita. Vin la tine acasa sau la tine la birou si iti fac o evaluare, iti fac recomandari si iti recomanda sisteme de alarma pe masura nevoilor pe care le ai.

Sistemele sunt complexe, cu sensori, sirene, dispozitive wireless, cabluri, telecomenzi s.a.m.d.

Ai vreun sistem de alarmare acasa / birou ?

sistem-alarma

 

 

  Utile
Next Post

Transporturi si specialisti

11 februarie 2015 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.