Monday, June 24, 2024

Patriotismul local se simte cand esti departe

By on 8 mai 2013 3 1537 Views

Am vazut zeci de comentarii de dor si patriotism local referitoare la Medias din partea celor plecati din tara, la fotografiile cu orasul puse de mine si de altii pe retelele de socializare.  Patriotismul local se simte cand esti departe, cand traiesti doar ca sa muncesti, treci de la salopeta la pijama, iti lipsesc vecinii si neamurile.  Parca nu mai conteaza nici gropile, nici birocratia si nici manelismul din sistemul romanesc cand te apuca dorul de casa. Caci acasa esti doar acolo unde ai copilarit. Unora le e dor, altii de abia asteapta sa plece din orasul “mort”. Totul tine de perspectiva, unii vad lucruri de afara, altii dinauntru. Din pacate multi dinauntru au o perspectiva gresita.

Esti mandru/mandra ca esti mediesean ?

  Medias
3 Comments
  • daninho 11 ani ago

    Like!

  • Adrian Low B 11 ani ago

    ai mare dreptate Feri, intradevar si mie mi dor, dar de acel Medias de acum 12-13 ani cand orasul era cu totul si cu totul altfel, era la un nivel mult peste cel actual, gaseai lume foarte buna, cu gusturi si feeling, trageai aer in piept cu mai mult entuziasm… sincer atunci nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa plec din orasul natal, ca sa nu cad prada plafonarii…..

  • Anamaria 11 ani ago

    Daca le e asa dor de Medias de ce sunt plecati? Pentru ca aici nu reusesc sa traiasca, asa ca … nu stiu daca chiar e asa bine in Medias.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.