Monday, May 25, 2020

Slot-machine sau pacanelele

By on 7 iulie 2015 0 1078 Views

Continui seria de articole despre jocuri cu un tip mai special. Foarte mult jucat in viata reala, acest tip de joc poate crea dependenta si chiar a facut multe victime. Victime in sensul ca si-au jucat banii, masinile si casele la acest tip de joc si le-au pierdut. Este vorba de acele jocuri numite pacanele si despre poker.  Jocurile cu pacanele pe care le gasim in cazinouri si in salile de joc sunt aparate care afiseaza trei sau mai multe roti cu imagini care se rotesc independent una de alta cand un buton e apasat ( sau o maneta laterala este actionata -varianta clasica). Daca in momentul opririi rotitelor apar anumite tipuri prestabilite de combinatii (de exemplu toate de acelasi tip) jucatorul primeste un anumit castig.  Acest tip de aparat este foarte popular si asigura venituri considerabile, fiind prezent nu doar in salile speciale de joc ci si in baruri de noapte, sali de loterie sau cluburi de distractii.  Din fericire exista pacanele gratis online astfel ca oricine poate avea acces si poate juca fara sa-si cheltuie banii sau fara sa devina dependent.

In paralel cu pacanele, jocul de poker a fost tot in varianta unei masini cu butoane de selectare si amestecare a cartilor. Este popular si in zilele noastre in randul jucatorilor de categoria a doua si a treia pentru ca este mai costisitor sa joci intr-o sala cu crupier si nu exista in multe orase asa ceva. Dar tot ca si in cazul celorlalte jocuri exista poker online la aparate si impatimitii isi pot pierde timpul si banii ( sau castiga, de ce nu!?) pe internet.

Cred ca jocurile on-line sunt benefice in masura in care exista un echilibru intre timpul petrecut in fata calculatorului/tabletei/telefonului si timpul petrecut in natura, sau facand sport sau cu prietenii. Totul cu masura!

pacanele_jocuri

  Jocuri
Next Post

Jocurile si adultii

19 august 2015 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.