Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

O televiziune din Germania cauta un tanar activist pentru o emisiune tv

By on 4 aprilie 2014 0 1336 Views

boy-with-magnifying-glass-29eyjolPRIVESTE IN LUMEA MEA –  Copii din toate colturile lumii prezentati in portrete realizate de catre canalul german ARD – KIKA (Programul Copiilor) – este un proiect documentar al televiziunii germane, iar producatorii isi doresc filmarea unui episod in zona Copsa-Mica.

“Ceea ce cautam este o tanara sau un tanar cu varsta de 10 – 12 ani, direct interesat de subiecte/probleme/actiuni ecologice si sa vrea sa motiveze/informeze si alti oameni cu privire la o problema serioasa din mediul in care traieste, avand in vedere ca in 2014 vom marca 25 de ani de la adoptarea Conventiei ONU privind Drepturile Copilului, deci avem in vedere respectarea drepturilor copiilor,  precum si dreptul de a locui/trai/dezvolta intr-un mediu mai curat.” spune Anca Muresan, producator de film la Blue Film Production.

In cazul in care cunoasteti tineri care se potrivesc acestui profil va rog sa o contactati pe Anca la datele de contact de mai jos. Daca nu, va rog sa share-uiti articolul si informatia. Va multumesc !

Date de contact:

Anca Muresan
Mail: anca.muresan@bluefilm.ro
Mob: 0040 736 04 78 94
Next Post

Aqua te ajuta la curatenia de Paste

6 aprilie 2014 2
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.