Monday, May 20, 2024

O familie isi cauta cainele, sa-i ajutam !

By on 22 august 2013 0 1362 Views

Aceasta este, de fapt, o poveste de iubire, care inca n-are un happy end. Inca. Sa-ti pierzi cainele acum aproape doi ani si inca sa-l cauti este o dovada de iubire. Mesajul este impresionant ! Hai sa-i ajutam ! Va rog sa dati Share articolului.

“Stimati cititori, va retinem atentia cu urmatorul caz: in loc. Belis, jud. Cluj, Revelionul 2011-2012 , urmare a jocului de artificii de la miezul noptii, a fost pierdut cainele din imagine – iar de-atunci familia Baciu il cauta neincetat. S-au reintors de nenumarate ori in zona, mers din casa in casa, postat afise, vorbit cu localnicii, anunturi pe site-urile pt animale pierdute….epuizate toate resursele prin care s-ar fi putut face publica pierderea lui Roki.

La un moment dat, familia Baciu a fost sunata de unul din paznicii de la cabanele din zona Belis, si le-a spus ca un caine cu semnalmentele lui Roki a fost gasit acolo in zona si luat de niste tineri din MEDIAS. Din nefericire, orice incercare a stapanilor, de a afla date ref la acei tineri, au fost sortite esecului. ACESTA ESTE MOTIVUL pt care, astazi, postam anuntul cu Roki, in acest grup.

Va rugam din suflet, oricine are informatii, stiti de prieteni sau vecini care au cam din aceeasi perioada (iarna-primavara lui 2012) un caine ce seamana cu Roki (poza alaturata) sa anunte aici sau sa ia legatura cu dnul Claudiu Baciu (nr de tel se regasesc in anunt).

Multumim administratorului grupului pt intelegere precum si dvs. tuturor celor ce puteti oferi informatii astfel incat Roki sa se poata reintoarce acasa, alaturi de familia care il iubeste.”

  Medias
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.