Monday, April 15, 2024

Noutati despre Untold Festival Cluj-Napoca

By on 15 mai 2015 0 1861 Views

Va spuneam aici despre Untold Festival, cel mai mare eveniment muzical al anului in Romania si revin cu noutati.

25.000 de locuri noi de cazare puse la dispozitie de organizatori

Campingul oficial Untold Festival va avea 95.000 mp si va putea gazdui peste 25.000 de persoane. Situat in cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, in Livada Palocsay, zona de camping va fi disponibila atat pentru corturi cat si pentru rulote cu multiple facilitati: dusuri, toalete, paza, foodzone, apa, statie prim ajutor s.a.m.d.

Deplasarea de la camping la zona de concerte va fi asigurata prin linii de transport in comun dedicate participantilor la festival cu un timp de transfer de aproximativ 20 de minute.

Untold-camping-facilities

Ultimele 5000 de abonamente disponibile

Organizatorii au anuntat atingerea pragului propus de vanzare pentru abonamentele de 4 zile dar ultimele 5000 de abonamente pot fi achizitionate la pretul de PRE-SALE, adica 259 lei plus taxe in reteaua Eventim. Oferta este valabila pana in 21 Mai.

“Dorim să oferim posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să se bucure de experiența UNTOLD, motiv pentru care, vom limita vânzarea de abonamente la pragul de 35.000, iar fanii care doresc să-și vadă artiștii preferați o vor putea face achiziționând ulterior bilete de o zi.” menționează Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Ultimele 5000 de abonamente

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.