Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Noul CISSmarket.ro – pentru printuri ieftine si de calitate

By on 31 august 2011 3 1706 Views

Despre imprimantele CISS v-am mai scris intr-un articol anterior.  Iar bannerul din stanga transmite un mesaj adevarat: cu sistemul CISS, fiecare incarcare te salveaza de la plata a 28 de cartuse originale.

Eu am imprimante cu CISS si la birou si acasa si sunt foarte multumit atat de calitate cat, mai ales de cantitate.

 Dar de data asta va descriu noul site cissmarket.ro si cum s-a dezvoltat el pentru a fi mai accesibil cumparatorilor

Unul dintre cele mai bune lucruri este tutorialul video care iti arata cum sa instalezi un sistem CISS. Pentru ca desi am primit un pliant cand am luat imprimantele, parca nu era de ajuns. Altcumva e cand iti arata cineva clar, in format video, ce si cum.

Apoi  posibilitatea de a comanda on-line, printr-un sistem de comert electronic mi se pare o dezvoltare foarte utila. De asemenea si formularul de sugestii si articolele de pe blog.

Pe langa imprimantele cu CISS, puteti cumpara sisteme CISS pe care le puteti adapta imprimantelor pe care le aveti deja, daca sunt compatibile. Mai mult, de pe Cissmarket.ro aveti hartie foto de calitate la preturi foarte bune.

Un lucru pe care-l apreciez la magazinele on-line este rapiditatea onorarii comenzi, si de fiecare data cand am comandat cerneala, a doua zi a fost la Medias.

Next Post

Top 3 Gadget-uri USB – locul 1

1 septembrie 2011 1
3 Comments
  • Gabriel Braila 13 ani ago

    Pentru imprimante profesionale, plotere se poate comanda? Acopera aceasta pita sau e o oferta destinata doar segmentului home office? Acum 2 ani am comandat din China cerneala, ieftina si ok dar n-am reusit sa consum decat 30% pana in termenul de expirare. Cea mai mare parte a expirat si am aruncato. Dar si asa am iesit un pic mai ieftin.

    • Feri 13 ani ago

      Va rog sa contactati reprezentantii CISSmarket.ro in pagina de contact pentru aceste informatii. Multumesc pentru comment si succes in continuare.

  • […] si mai economice, daca nu sunteti presat de timp, adica nu lucrati direct cu clientul. Eu am o imprimanta cu ciss, cu care am listat mii de meniuri, tag-uri, booklet-uri, chestionare, fotografii si cate si mai […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.