Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Noi o avem prea mica …

By on 15 noiembrie 2013 0 1172 Views

Luna aceasta am fost la Londra si mi-am dat seama ca noi o avem prea mica si nu prea iesim cu ea pe strada. Cafeaua. Dimineata, pe strazile din Londra toata lumea era cu un coffee-to-go in mana, mergand la servici, scoala sau cine stie unde.  Pe jos, cu metro-ul, cu autobuzul. Sunt mare iubitor de cafea si marimea paharelor de carton bine izolate m-a impresionat. La noi, cel putin in Medias nu prea sunt cafenele care sa aiba coffee-to-go in sensul adevarat, cu pahare de carton care sa nu te arda, cu capace speciale. Mai sunt in benzinarii, dar cafeaua este cam la jumatate de cantitate fata de ce am vazut in alte tari.

Totusi, ce m-a determinat sa scriu acest articol sunt cestile de cafea de la Hotel Cetate, de la micul dejun, care sunt minuscule. Cel putin pentru stilul meu de a bea cafea, multa cu mult lapte. Dar am rezolvat, mi-am turnat cafea in cana de ceai :))

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.