Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Nocturna Bibliotecilor- un eveniment national la Medias

By on 16 noiembrie 2012 0 1297 Views

Cand zici Nocturna Bibliotecilor, ceva parca nu-ti suna bine…Biblioteca e o institutie de zi, de lumina, ce citit carti pe lumina naturala. Ei bine, este vorba de un eveniment creativ, care chiar suna bine o data ce-i cunosti programul si mesajul.

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00, numeroase biblioteci din București şi din ţară îşi vor deschide porțile pentru public.

Evenimentul se doreşte a fi cea mai importantă mobilizare nocturnă a bibliotecilor din România. Iniţiată şi coordonată de ANBPR şi pusă în operă de bibliotecarii din toate tipurile de biblioteci, NOCTURNA BIBLIOTECILOR este susţinută de Fundaţia IREX România, GMP PR şi THECELL.

Mai multe informatii aflati chiar din declaratiile organizatorilor :

’’Cu ocazia acestui eveniment,  pregătim mai multe surprize, ateliere şi expoziţii. Aşteptăm invitaţi din partea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, a Fundaţiei IREX şi  dorim o seară în care poezia să se îmbine cu muzica. Dacă anul trecut au participat peste 300 de medieşeni, anul acesta sperăm să fie mai mulţi iubitori ai cărţilor,  începând cu ora 18.00, la Bibliotecă, pentru că vor fi aşteptaţi cu drag de întreg colectivul instituţiei noastre. La Mediaş, evenimentul este susţinut de Consiliul Local Municipal, Primăria Municipiului Mediaş, Direcţia pentru Cultură, partenerii media, blogerii şi o serie de sponsori, care oferă cărţi pentru premii’’, comunică Lucian Teodor Costea, director al DMCSTT Mediaş.
’’Mediaşul aderă la acest eveniment naţional şi pregăteşte un program până la miezul nopţii. Acesta cuprinde pe lângă expoziţia de handmade, vizionarea unui film, prezentarea cărţii ’’A Walk to Remember’’  scrisă de autorul Nicholas Sparks, un concurs de afişe – colaje şi o parada a modei cu tema ’’La vie en rose’’.  Cele mai importante momente ale Nocturnei de la Biblioteca Municipală ’’ St. L. Roth’’ rămân lansarea site-ului Proiectului PINK ENTER, a clip-ului TV, precum şi PINK PARTY în care vorbim despre frumuseţea  şi sănătatea femeii’’, comunică Antonela Sofia Barbu, manager de proiect.

 

Next Post

Am fost la Serile muzicii folk Aiud 2012

18 noiembrie 2012 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.