Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Un nou eveniment inedit se intampla la #Medias in data de 13 Aprilie, la restaurantul chinezesc Zen. Cu un titlu cel putin provocator “Monoloagele Vaginului” este “un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate.” Nu vă lăsați induși în eroare de titlu. Nimic nu va fi vulgar sau la prima mână. Un eveniment “adus” la Medias de Dan Ilcus.

Trei actrițe aflate la maturitatea profesionala deplina, cunoscute publicului sibian din spectacolele Teatrului Național “Radu Stanca”: Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu.

Cel mai aplaudat și apreciat spectacol în ultimele două stagiuni la Atrium Café (Sibiu).

Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Vineri, 13 aprilie, ora 20.00
Rezervări numai pe baza de bilet la
Zen 0749060552,
Paul Birsan 0754497829
Preţ bilet: 30 lei

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.