Friday, February 3, 2023

Momente sacre ?!

By on 24 martie 2015 1 1678 Views

Ieri la Medias a fost o adevarata desfasurare de forte. Folkisti, poeti si iubitori de cultura din Medias sau veniti din colturile tarii s-au unit  pentru a da o mana de ajutor unui om aflat in dificultate. De fapt, desfasurarea de forte a inceput mai de mult. Fiecare contribuie cu ce poate… gazduieste o urna, face o donatie, ofera o cazare, o masa, produce materiale, doneaza fotografii, canta, scrie poezii si cate si mai cate…

Ma opresc insa la cuvintele lui Ilcus, co-prezentator al evenimentului de ieri. El a spus ca traim si asistam la momente sacre. Sacru inseamna solemn, sfant, religios, inseamna inspiratie catre sentimente luminoase si inaltatoare. Da, solidaritatea si daruirea celor care au participat intr-un fel sau altul la actul de caritate numit “Speranta pentru Sergiu” este rupta din Dumnezeu, care face parte din noi si noi din El. In fata acestor fapte si oameni, jos palaria!

Mandru de Medias!

solidaritate

 

  Opinii
Next Post

Daca a gresit, spune-i de ce

6 mai 2015 4
1 Comment
  • Daniela 8 ani ago

    Felicitari tuturor celor care s-au implicat si au dat o mana de ajutor dar si celor care au asistat de departe contribuind cu gandurile lor bune si frumoase!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.