Monday, June 24, 2024

Mobilizare exemplara a societatii civile din Medias

By on 30 octombrie 2011 7 2256 Views

Fac parte din categoria celor carora le place ca traiesc in Medias, imi place orasul, imi plac oamenii, imi place de cei de la Primarie, de la Directia de Cultura, de la Muzeu, de presa, de asociatii, de firme, de tot ce tine de Medias. Sunt multe evenimente, orasul traieste !!

Este a doua oara ( prima oara a fost Let’s do it, Romania) cand societatea civila din Medias se ridica la niveluri inalte. Este vorba de cazul lui Albert, un copilas nascut cu probleme medicale despre care am scris aici. In doar o saptamana firmele, personale fizice, presa, bloggerii si toate entitatile mediesene au reusit sa stranga aproape jumatate din suma necesara operatiei si sa dea o speranta familiei lui Albert. As spune si cateva nume care s-au implicat in aceasta campanie, insa ma tem ca as uita altele la fel de importante. Oricum cand vorbesti de caritate, ar trebui sa vorbesti de anonimat, in rest sunt doar campanii de imagine ( in acest caz e exclus asa ceva)

Bravo Medias, stiu ca putem sa-l salvam pe Albert !

  Medias
Next Post

Medias, jos palaria !

8 noiembrie 2011 1
7 Comments
 • Anamaria 13 ani ago

  Respect pentru toti cei implicati!

 • Cristina 13 ani ago

  Da.Este minunat. Mi-nu-nat.

 • Bianca 13 ani ago

  JOS PALARIA in fata tuturor celor care s-au implicat!!!
  de 3x BRAVO Medias!

 • Ilcus Ovidiu Dan 13 ani ago

  Omu sfinteste locul. Frumos ce spui despre orasul “tau”. Cu o primavara nu se face randunica … sau invers. Cazul copilasului a fost tulburator si sper sa vb despre el la trecut cat mai curand. Bine va fi atunci cand aceste pasiuni for fi institutionalizate sau invers… cand institutiile reprezentative ale comunitatii vor avea pasiunea si daruirea cetatenilor pe care ii serveste. Orasul de care vorbesti are peste CINCIZECI DE MII de locuitori. Daca iau din acest oras 20-30 de oameni e mort pe loc. Dincolo de calitatile si defectele ficaruia ui ca o sa-ti spun eu cateva nume: Fery a lu Teglas, Adrian Matei, Nelu Ivan, Cristina a lu Pustai, Milu Oltean, Hodarnau si altii… nu prea multi. Nota bene!

  • Feri 13 ani ago

   Eu cred ca sunt si altii in afara de 20. Oricum merci de aprecieri !

 • […] medieseana deja a sarit in ajutorul lui Albert – puteti citi la Feri Teglas pe blog despre eforturile lor, dar lupta este una contracronometru, astfel ca orice ajutor este […]

 • […] jos palaria ! Posted by Feri on noiembrie 8th, 2011 Va scriam in urma cu o saptamana despre mobilizarea exemplara si exceptionala a comunitatii locale din Medias in sprijinul unui baietel cu probleme medicale grave care necesita 25.000 euro pentru interventia […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.