Thursday, May 30, 2024

Microcreditele sunt tot mai la moda

By on 30 aprilie 2015 0 1406 Views

Va spuneam aici ca 70% dintre oameni traiesc in haos financiar, nu stiu pe ce se duc banii si traiesc de la o luna la alta. Dar ce facem cand avem nevoie de bani urgent? Intotdeauna am spus ca nu e o problema sa faci rost de bani, e o problema sa faci rost de bani ieftini. Bani ieftini – ce prostie e asta, ai zice…bani ieftini inseamna bani la care nu platesti dobanda mare. La fel e si cu petrolul. Petrol exista foarte mult pe planeta, se epuizeaza cel care se poate extrage ieftin si e accesibil, exista resurse enorme, dar nu ieftine (de extras). Revenind la bani, cu cat iti trebuie mai urgent si cu cat ii iei mai usor, cu atat costurile sunt mai mari. In ce cazuri ai nevoie de bani imprumut rapid, pe termen scurt – microcredit:

  • Cand ti se strica masina si ai nevoie de ea pentru diverse activitati, de exemplu sa mergi la servici
  • Cand ai o urgenta medicala
  • Cand ti se strica ceva indispensabil din casa ( gen frigider, televizor, laptop)
  • Cand iti doresti ceva cu ardoare ( aparat foto, iphone sau tableta) si e la oferta, dar nu va sfatuiesc sa va imprumutati pentru lucruri de care nu aveti stricta nevoie, mai ales pe termen scurt (cunosc cateva persoane care au facut-o totusi…nu regreta dar nici nu par prea incantati)
  • Cand ai de platit urgent o factura, iar daca nu o platesti ramai fara serviciul respectiv (apa, curent, gaz, telefon)

Un exemplu de resursa accesibila pentru un imprumut rapid pe termen scurt este credit rapid Ferratum. Poti solicita un microcredit rambursabil in maxim 45 de zile fara prea multe acte, discutii sau deplasari la banca. Ai modalitati multiple de rambursare, flexibilitate si transparenta. Toate detaliile si un simulator de costuri le gasesti pe www.ferratum.ro

Ai apelat vreodata la un imprumut pe termen scurt? Daca nu, ai apela?

Excellent Credit Score

  Utile
Next Post

Economie prin iluminatul cu led

15 iunie 2015 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.