Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Marius Matache lanseaza videoclipul piesei Cat de Mult

By on 3 februarie 2014 0 1311 Views

Marius Matache isi lanseaza primul lui videoclip muzical, pentru melodia Cat de Mult, de pe albumul Hoinar in Piata Matache [lansat pentru prima data la Medias, detalii aici.] Eu zic ca daca tot a fost primul concert de lansare al albumului la Medias, putea filma si videoclipul aici :)).

Mai multe cuvinte despre videoclip aflam direct de la el:

“Eram hotărât demult să fac un “clip oficial” unei piese de pe HOINAR prin Piața Matache, dar fiind prins cu turneul de promovare și multe alte chestii, nu am reușit niciodată să punem cap la cap toate resursele necesare (materiale, temporale și umane) realizării acestui obiectiv.

De ce Cât de mult? De ce nu una din piesele mai cunoscute, de ce nu “piesa cu murăturile” sau “La piață”? Pentru că sunt piese care au farmec live și sunt piese pe care oamenii le preferă acasă, lângă sobă și un vin fiert. Orice idee aș fi avut legat de Murături, emoțiile adevărate sunt date de joaca cu publicul. Cât de mult e una din piesele cântate la primul meu concert de club, pe 8 aprilie 2004 (Big Mamou), iar în acest an se împlinesc 10 ani de la ceea ce eu consider debutul meu oficial în muzică. Și pentru că orice aniversare merită sărbătorită, videoclipul piesei Cât de mult este cadoul meu pentru cei care au fost alături de mine în această perioadă.”

 

Clipul este realizat de colegul meu de scenă Radu Tudoroiu,  cel care a realizat și coperta albumului HOINAR prin Piața Matache, album ce a fost lansat, în anul ce a trecut, în 24 de orașe din România, o performanță notabilă pentru un disc de debut.

Au colaborat: Ștefan Crăciun (chitară electrică), Mădălin Giambașu (chitară acustică), Petre Ciobanu, Daniel Iancu (orchestrație).

  Folk
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.