Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Drumurile noastre toate

By on 9 noiembrie 2012 0 1521 Views

Mediasul e bombardat de lucrarile la infrastructura. Un mega proiect de reabilitare a retelei de apa-canal, nu contest ca trebuie sa trecem prin asta, insa e frustrant. Cred ca e moartea pasiunii pentru taximetristi si soferi de autobuze, trolee, isi platesc acum toate pacatele de mari smecheri ai soselelor.

Daca vrei sa o iei spre Sighisoara, drumul se reabiliteaza, semafoare, diferente de nivel, denivelari nesemnalizate,  ghiolbani care trec pe rosu.

Daca vrei sa o iei spre Sibiu, la fel, aceleasi denivelari, aceleasi diferente de nivel, semafoare si ghiolbani. Mai ai optiunea sa mergi prin Barghis ( drumul de Agnita) insa pana la intersectia din Barghis nu e prea bun.

Pana una alta schimbam telescoape, capete de bara, rulmenti si alte piese. In ziua in care ne spalam masina, dupa 2-3 ore arata exact la fel. Jeg, jeg, jeg.

Mai bine pieton…mai auzi o injuratura, mai vezi niste cersetori care se bat, mai auzi pe unu’ cum scuipa, te mai agaseaza careva sa-i dai niste bani, te latra vreun caine sau ii mai zambesti unei bunaciuni, mai vezi un afis, mai iti cumperi un covrig si admiri toamna in splendoarea ei si faci miscare.

Doar o constatare…

 

Next Post

Fast-Food cu copii care plang la #medias

3 decembrie 2012 16
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.