Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Doua concerte folk frumoase la #Medias

By on 6 februarie 2016 1 1747 Views

Walter Ghicolescu si Vasile Mardare au concertat Joi si Vineri la Medias. Se cunoaste faptul ca avem o comunitate de iubitori de muzica folk in oras dar altceva vroiam sa remarc la cele doua concerte din aceasta saptamana. Sunt doua aspecte care mi-au mers la suflet:

1. Nu s-a vorbit, s-a ascultat! Daca la concertul Motto & Friends de la Han de la inceputul anului a fost o forfota si o atmosfera in care greu s-a putut canta, la Serabeva si L’amour publicul a tacut si ascultat. A fost asa cum ar trebui sa fie la un spectacol de muzica folk!

2. Nu ne-am inecat in fum! S-a fumat putin, ai putut respira. Nu a fost lipsa totala de fum, bineinteles ca toate hainele miroseau a fum cand am ajuns acasa, dar nu a fost atmosfera aceea apasatoare de fum.

Felicitari artistilor, organizatorilor si publicului!

guitar-slider

1 Comment
  • […] in 2 zile consecutive la Medias – Walter Ghicolescu si Vasile Mardare. Am scris despre ele aici. Am participat apoi la o actiune de ecologizare la Barajul de la Ighis, Anamaria a inceput seria de […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.