Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Dezamagiri personale – editia 2 – targul de turism de la Munchen

By on 27 februarie 2013 9 2293 Views

Dupa  ce ne-am facut de minune la Viena si Madrid  la targurile internationale de turism, la Munchen a fost cireasa stricata de pe  tortul lancezit al imaginii Romaniei in strainatate. Participarea Romaniei si inclusiv standul Romaniei au fost anulate official inainte cu o zi de incepere, iar multi participanti romani au pierdut sume importante pe cazari, bilete de avion si prospecte. Desi targul era inclus in lista de participari pentru 2013 acesta s-a anulat din motive si evaluari imposibil de cuantificat, in conditiile in care Romania nu a gasit o modalitate de a numara turistii straini veniti in tara.

Oricum lucrurile nu sunt clare, si nu se stie care a fost “procedura de anulare”.

Cine plateste biletele de avion, cazarile si restul cheltuielilor companiilor de turism ? Companii care oricum sunt impovarate la maxim de taxe, impozite, controale si birocratie. Cine suporta carenta de organizare si neseriozitatea Romaniei ? Tot mediul de afaceri.

Unii participanti romani au fost nevoiti sa isi cumpere standuri la preturi de last-minute pentru a nu se face de minune in fata partenerilor cu care si-au stabilit intalniri.

Asa arata standul Romaniei la Munchen.

 

9 Comments
 • Dana 11 ani ago

  Buna Feri, din pacate o sa mai tot suferi astfel de dezamagiri… Romania se afla pe primele locuri in mai toate top-urile de genul “Asa nu”. Este vina oamenilor care pe zi ce trece sunt mai rai, mai egoisti, mai prosti si mai needucati.

  • Feri 11 ani ago

   as vrea sa zic ca n-ai dreptate, dar ai 🙁

   • Dana 11 ani ago

    Si eu as vrea sa fiu contrazisa, insa din pacate nu ar avea nimeni argumente 🙁

 • Anamaria Szabo 11 ani ago

  Urata treaba

 • Anamaria Szabo 11 ani ago

  Ce ciudat e sa dai lile la un asemenea articol… Am dat like pentru articol, desi continutul …ma face sa imi plang de mila ca m-am nascut in Romania si ma face sa plang si mai mult ca nici nu vreau sa plec 😀

 • tudor CeMerita 11 ani ago

  Cred ca ar trebui sa se gaseasca o cale legala de a da ministerul in judecata. Stiu ca tot noi vom fi cei care platim in cazul in care pierde ministerul dar poate se invata ca pe viitor sa nu se mai faca lucruri de genul.

 • Mihai Buninet 11 ani ago

  Am mai comentat acest subiect si anume,cind era blonda toti va legati de ea,dar macar facea ceva ,isi dadea interesul.Acum insa vad ca lumea nu mai are curaj sa critice cu subiect si predicat.Oare de ce stau toti doar pe la colturi si chicotesc?

 • Feri Teglas 11 ani ago

  de frica !

 • Cristi 11 ani ago

  Asta e doar inca o situatie ( a cata oare) in care cei care incearca sa faca ceva sunt calcati in picioare . Poti sa faci in tara asta o afacere care sa meaga? Da dar doar daca cunosti pe cine trebuie si ocolesti legea . In tara asta ai dezamagiri in fiecare zi doar ca uneori pierzi mult si alteori mai putin :(:(

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.