Wednesday, May 22, 2024

Despre orientarea profesionala si BizCamp Sibiu

By on 19 noiembrie 2012 1 1655 Views

Joi, 22 Noiembrie 2012, va avea loc la Sibiu un eveniment special dedicat orientarii profesionale – BizCamp Sibiu.

Eveniment national bianual, BizCamp se adreseaza tuturor studentilor si tinerilor care au inteles nevoia unei dezvoltari continue si isi doresc sa urce cat mai sus pe scara succesului. Noi suntem alaturi de ei si le oferim repere in atingerea obiectivelor profesionale si personale, acces in culisele marilor companii, specialisti si speakeri recunoscuti, care sa le impartaseasca din experienta lor si sa-i motiveze. – spun organizatorii.

Cred ca orientarea profesionala  este un aspect fundamental din viata fiecarui om. Depinde de tine sa muncesti cu drag, sa nu mergi cu lehamite la servici, sa intelegi care ti-e rolul in societate si ce trebuie sa faci sa fi fericit. Ne petrecem mult timp la servici si trebuie sa-l petrecem cu cat mai mult drag, altfel ne-am ales cu o viata ratata. In Romania, la capitolul orientare profesionala stam destul de prost, tinerii se iau dupa aparente sau dupa parinti si ajung sa-si rateze viitorul nestiind foarte bine ce le place si ce ar vrea sa faca.

Pe http://bizcamp.inspirebusiness.ro/ gasesti un Ghid de Cariera, iar daca esti din Sibiu inscrie-te la workshopul din 22 Noiembrie aici.

Next Post

Medias Blog Awards 2012

21 noiembrie 2012 17
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.