Thursday, May 30, 2024

Mi-ar fi placut sa scriu despre fiecare in parte, mai pe larg, dar sunt foarte certat cu timpul. Tot caut sa ma impac cu el, dar nu gasesc, deocamdata nicio solutie de reconciliere.

Primul concert de care vreau sa va povestesc este din 24 August, in curtea bisericii fortificate Sfanta Margareta, unde Marius Matache a cantat alaturi de Cristi Mihai (nai, voce) si Alex Panfilov (chitara, percutii) in cadrul proiectului Trubadur in Drumul Cetatilor. Intr-o altfel de locatie, plina de istorie si farmec, cu un public foarte receptiv si dechis si o atmosfera speciala.

concert-make

make2

Al doilea concert este cel sustinut de Ocru la Joben Club in data de 14 Octombrie 2016. Adrian Margineanu si Dorin Pitariu au un sound special, o combinatie excelenta de chitara acustica, electrica si voce.

concert-ocru

Al treilea concert este cel al lui Vasile Mardare si Andrei Paunescu – remember Cenaclu Flacara, concert care a avut loc la Hanul Greweln. O combinatie de folk si rock’n roll, cu multe melodii de la cenaclu, cu istorisiri din acea vreme. Am aflat povestea unor melodii, patanii si momente amuzante din cenaclu.

concert-vasile-andrei

Ma bucur ca se intampla astfel de momente in Medias, felicitari tuturor celor implicati.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.