Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Demidulce – Plus Noi [+video]

By on 1 noiembrie 2011 2 1515 Views

Pe Padre si Sebi i-am auzit prima oara, cred, in Cheile Aiudului, la un foc de tabara, la un concurs. Vocile lor se potriveau perfect iar melodiile lor erau exceptionale : Fii Amurgului, Copacul, Rebelii si codrul si asa mai departe.  Mai apoi, intrebam la fiecare concurs la care doream sa participam, daca vin si cei de la Acropolis Aiud, ca asa ii stiam…si drept sa spun, de abia asteptam focul de tabara sa-i ascult. Pe Victor si Adi i-am remarcat la probele culturale la acelasi tip de concurs. M-am bucurat la vestea infiintarii trupei Plus Noi si a primului album. L-am ascultat de zeci, poate chiar sute de ori in masina, birou si acasa. Imi aducea aminte de munte, de aer curat, de serile la focul de tabara sub cerul instelat.

Sigur ca nu am putut rata lansarea celui de-al doilea album, Demidulce, despre care va scriam aici. Asteptat cu nerabdare de cei cu “sindromul rucsacului in spate” , albumul intrece orice asteptari. Cu o instrumentatie mai simpla, insa mai de efect, cu participarea extraordinara a lui Marius Popa, “Demidulce”le te imbata cu aroma melancoliei dar te duce si pe undele bunei dispozitii cu piese cum sunt The Ghetto  sau De Amor.

Mai jos puteti vizualiza imagini de la concertul de lansare, melodia Calator :

 

  Folk
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.