Tuesday, September 26, 2023

De ce sa-ti petreci revelionul in tara ?

By on 26 noiembrie 2013 0 1394 Views

La un targ de turism, cineva m-a intrebat de ce ar plati 400 euro de persoana pentru a petrece revelionul la BinderBubi Sighisoara***** de exemplu, cand cu o suma similara ar putea merge la Praga sau la Paris. I-am spus sa se uite bine in oferte si sa ia in calcul urmatoarele motive :

– revelionul la Praga nu include transport (sau taxe de aeroport), nu include demipensiune, nu include niciun program. Poate doar cina festiva. Daca stai sa mai pui transportul sau taxele de aeroport, pranzurile/cinele, bauturile, participarea la eventuale programe constati ca pretul se dubleaza. In schimb, la Sighisoara, in afara de seara festiva, ai Dracula Party, ai Cina traditionala in prima zi din an, ai vizita ghidata a cetatii, ai SPA si ai degustare de vin.

– in Romania se mananca bine, mancarea e mancare, consistenta, multa, bufeturi sau la farfurie, esti sigur ca nu faci foame. Noi romanii suntem niste mancaciosi, nu cred ca ne satura niste meniuri de fite, oricat de bine ar suna ele

– in Romania, distractia e distractie. Cine a petrecut revelionul  in alta tara stie ca de obicei, imediat dupa ora 00:30 se cam inchide distractia si toata lumea merge la somn. Nu e ca la noi, hai sa bem pana dimineata la 6, sa dansam si sa ne simtim bine.

Voi ce faceti revelion ?

  Turism
Next Post

Respectati meseria de ospatar !

28 noiembrie 2013 2
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.