Thursday, May 30, 2024

Curatenia de sarbatori – Best Luxury Clean Medias

By on 8 decembrie 2015 0 1620 Views

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna. Asa sunt de reprezi pasii incat nici nu-ti dai seama cum trece timpul. Te trezesti vineri ca parca ieri a fost luni, in 25 ca parca era a fost 1…S-a comprimat timpul si parca provocarea secolului este gestionarea acestuia. Tot timpul apar oportunitati, activitati noi si nu stii cum sa te imparti. Sarbatorile sunt momentul in care toti dintre noi ne dam peste cap sa facem curatenie, sa amenajam bradul, sa pregatim mancarea, sa cumparam cadouri si asa mai departe. Si acasa si la firma, de sarbatori trebuie sa faci curatenie. De aceea m-am bucurat sa aud ca in Medias s-a deschis o companie care se ocupa de curatenie acasa si la firme. Sincer chiar discutam de aceasta oportunitate de pe piata cu ceva potentiali investitori. Se pare ca Best Luxury Clean ne-au luat-o inainte si bine au facut!

Ce ofera ei ?

– servicii de curatenie generala

– servicii de curatenie de intretinere

– servicii de curatenie dupa constructor (dupa orice lucrare in casa sau la sediu, cel mai neplacut moment este curatenia…)

– servicii de curatenie dupa petreceri (cand esti mahmur si numai de curatenie n-ai chef!?)

Preturile incep de la 100 lei curatenie de intretinere pentru o garsoniera de exemplu, insa pentru un tarif exact va invit sa luati legatura cu reprezentantii companiei la nr. 0747752127, bestluxuryclean@gmail.com.

Profesionalism – Economie – Siguranta- Flexibilitate sunt punctele forte pe care Best Luxury Clean le garanteaza.

Pentru a afla noutati si promotii ale Best Luxury Clean va invit sa dati Like Paginii lor de Facebook.

best-luxury-clean-medias

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.