Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Sambata, 10 Septembrie 2016 a avut loc la Medias, prima editie a Cupei Companiilor la Tir cu Arcul. Ne-am gandit sa organizam acest concurs la nivel de amatori, ca un prilej pentru reprezentantii companiilor de a se intalni intr-un mediu informal si de a practica un sport cu traditie in Romania. Inscrierea la concurs s-a facut on-line pe pagina www.mediasnetworking.ro prin completarea unui formular iar participarea a fost gratuita. Dupa cuvantul de bun venit si prezentarea fiecaruia, cei 18 participanti s-au intrecut in 2 manse de cate 5 trageri, fiecare avand posibilitatea de a face si 5 trageri de incalzire si acomodare cu echipamentul.  La finalul concursului clasamentul a fost:

Feminin

Locul 1 – Gianina Florea – Ascending Corporation

Locul 2 – Vaschi Oana – Vasconi Grup

Masculin

Locul 1 – Vaschi Gheorghe – Vasconi Grup – 44 pct.

Locul 2 – Cernica Ioan – CIM Construct – 43 pct.

Locul 3 – Horatiu Trif – Gospodaria Comunala – 41 pct.

Jurnalisti / Bloggeri

Locul 1 – Istvan Bertalan – Medias News – 39 de pct.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Medias Networking in colaborare cu Active Business Events si restaurant Casa Ardeleana Medias.
A fost o atmosfera foarte placuta si am petrecut o dimineata frumoasa de sambata exersand un sport traditional. Multumim tuturor participantilor si speram ca acest eveniment sa devina o traditie si sa creasca de la an la an.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.