Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cum sa NU faci e-mail marketing

By on 3 noiembrie 2011 1 1404 Views

Primesc azi un e-mail cu subiectul : “Cum sa fii Eficient in activitatea ce o desfasori” si desi imi intra la SPAM, il deschid crezand ca e vorba de Time Management sau ceva de genul.

De fapt, era vorba de reclama la brelocuri.  Cica, cum sa platesti un pret mic, dar sa obtii vizibilitate maxima, iar un breloc costa 20 lei.

Mi se pare total aiurea sa scrii la subiect ceva si in interior sa fie altceva. Brelocul ala nu avea nici o treaba cu eficienta in activitatea pe care o desfasori. Apoi, cum poti sa zici ca un breloc de 20 lei, are un pret mic ?

M-a facut subiectul sa deschid e-mailul ? Da, cu siguranta. M-a facut sa cumpar breloc ? Deloc, voi cumpara de oriunde altundeva, dar nu de la ei, pentru ca m-au inselat…

UPDATE: La articolul acesta au aparut 2 comentarii injurioase pe care le-am blocat.  Daca sunt cei cu “breloacele” le doresc vanzari maxime :))

 

Next Post

M-am branduit !

7 noiembrie 2011 2
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.