Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Mi-am propus sa promovez cat mai mult evenimentele din cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana si iata mai jos detalii despre un eveniment interesant:

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 organizează în perioada 22-24 februarie 2019 Gusturile Iernii, un eveniment dedicat promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor și produselor locale și a rețelei HoReCa din Cartea Gusturilor.

Sibienii si mediesenii sunt de asemenea invitați să se înscrie completând formularul de aici la concursul de făcut cârnați, care va avea loc sâmbătă, 23 februarie 2019, începând cu ora 11.00. La concurs pot participa echipe formate din 4 persoane. Concurenții vor primi din partea organizatorilor 3 kg de carne de porc și 1 cutie de mațe. Fiecare echipă trebuie să vină cu ustensile proprii: mașină de tocat carne, cârnățar, cuțite, condimente și orice alte ustensile consideră necesare. Echipele vor avea maxim 3 ore pentru realizarea cârnaților, din care vor preda juriului o bucată de 20 cm lungime pentru jurizare. Toate bucățile vor fi prăjite simultan la grătar de către un bucătar, urmând a fi oferite spre degustare juriului.

Înscrierea echipelor se poate face până în data de 22 februarie 2019, inclusiv.

Fotografia ilustratoare a fost facuta la facuta la Transylvania Flavours & Sounds 😋 la Bassen Pension – Bazna. Click pentru mai multe fotografii & video de atunci.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.