Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
21 noiembrie 2018

Concerte Pop-Rock si Folk la #Medias in aceasta saptamana

By 0 1073 Views

In aceasta saptamana te invit la doua evenimente cu muzica live!

Concertul “Pop Rock Mediesean la Centenar” are loc Vineri de la ora 19:00 la Sala Traube si am fost invitat de formatia Dinamic sa cant cateva melodii.

Al doilea eveniment – Concert si lansare album – trupa CALEnDAR are loc Duminica, 25 Noiembrie la Traube Hotel & Restaurant, ora 18:00.

Scumpi iubitori de munte și de cântecele sale, cei doi montaniarzi de la trupa CALEnDAR revin la mediaș cu o seară a cântecelor de munte și evident că dacă tot vin, mai și lansează ceva.

De fapt, prezintă noul album solo „colecția de emoții” și al doilea volum de poezii ”Între inimă și gând” ale lui Lucian.

Oferă participanților câte un CD cu compilația „Folk din Brașov” să se dea mari cu ce comunitate folk închegată există la Brașov.

Băieții chiar își doresc o revedere la Mediaș cu cât mai mulți dintre cei care au gustat cântecele și stilul lor și în cele 4 concerte precedente în urbea noastră, astfel că vă invităm să rezervați locuri din timp și să cumpărați bilete.

Susținere artiști 25 de lei. Rezervări la: 0744828120 ( Feri Teglas)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.