Friday, April 19, 2024

Cine sunt Medias Top Bloggers ?

By on 20 iulie 2011 1 2447 Views

Revin cu informatii cu privire la campania Medias Top Bloggers. Cu ocazia aceste campanii am constatat  o scadere per ansamblu in blogosfera medieseana pe de o parte, dar si o crestere pe anumite blogguri pe care vi le prezint mai jos. Am incercat sa alegem bloggurile care sunt actualizate macar saptamanal si cu articole cat mai originale, blogurile jurnalistilor Mircea Hodarnau, Vasile Antipa, Ion Girnod si al meu publicand articole zilnic.

Un alt blog cu activitate zilnica si constanta este al Nova TV, care nu si-a prezentat dorinta de participa in aceasta campanie, din motive, zic eu, firesti. Daninho, un alt blogger mediesean, foarte activ in Social Media,  ne-a parasit pentru Brno, Cehia, s-auzim de bine.

Lista Medias Top Bloggers :

Medias News Blog – Mircea Hodarnau – articole zilnice, evenimente , stiri, noutati, interviuri ( locul 1800 in Zelist) – twitter, facebook

Medias Breaking News – Vasile Antipa – articole zilnice, stiri, evenimente, noutati (neinscris in Zelist)

– Adevarul verde-n fata – Ion Girnod – articole zilnice, stiri, comentarii, investigatii

– Dan Caba – Blog de calatorii, ture montane, ciclism, escalada, concursuri, expeditii – articole saptamanale, fotografii ( Neinscris in Zelist)

– Cosmin Tataru – pasionat de IT & Web & Windows ( Neinscris in Zelist) twitter ,facebook

Anca Birsan – torturi personalizate – fata care indulceste blogosfera medieseana

– Feri Teglas (adica eu) – evenimente, articole economie & Marketing, turism si campanii ( locul 789 in Zelist) Twitter , Facebook

Mai sunt bloggeri care si-au manifestat interesul dar nu apar in lista de mai sus pentru ca nu aveau articole in ultimele 2 saptamani sau continutul articolelor era de tipul copy-paste de pe alte bloguri.

Companiile interesate de reclama pe bloggurile de top din Medias sunt asteptate cu drag :).

 

 

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.