Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

La unul din evenimentele noastre, intram in hotel si ne  primeste/saluta receptionera (avea ecuson, o chema Mihaela). Ne mai saluta un domn, imbracat frumos, prezentabil (fara ecuson). O primire calda, prietenoasa, fireasca pentru domeniul ospitalitatii. Facem procedurile de check-in, mergem in camera, ne intoarcem sa verificam locul unde vor avea loc activitatile de teambuilding. Coboram scarile, acelasi domn ne intreaba daca e camera ok si totul in regula. Confirmam, ne bucuram ca suntem “bagati in seama” dar cine e asta, frate? Banuim ca o fi managerul de hotel sau de receptie, dar totusi, nu ar fi frumos sa aiba si el ecuson?!

Despre inutilitatea ecusonului in Romania am scris aici, insa daca avem ecusoane in domeniul ospitalitatii ar fi bine sa aiba toata lumea, de la manager la omul cu bagajele, nu? La fel am patit si weekendul acesta la o nunta, la restaurant. Era un domn care se agita pe acolo si n-am inteles, e nuntas, e vornicul sau seful de sala?

Next Post

Alcoolul scoate petardele din oameni

15 august 2017 0
2 Comments
 • anonimus 7 ani ago

  Era seful de sala:))

 • Florin 7 ani ago

  – alo!
  – da!
  – institutul de fizica atomica nucleara Bucuresti?
  – da
  – dati-mi va rog cu Ion de la poarta….

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.