Friday, April 19, 2024

Ce spun semnatarii petitiei anti-marcaje DN 14

By on 17 iulie 2014 0 1475 Views

30Cateva comentarii atasate semnaturilor “Petitiei pentru revizuirea marcajelor si restrictiilor rutiere de pe ruta Sighisoara – Medias – Sibiu”.  Oamenii se simt batjocoriti…

“Serios, sunt curios cine e raspunzator pentru noua amplasare ale indicatoarelor. Eu fac zilnic naveta Medias-Sibiu-Medias, sincer imi este foarte greu sa nu depasesc limitele de viteza. 30 km la ora mi se pare bataie de joc la adresa participantiilor la traffic, daor nu e zona rezidentiala. Va multumesc” –  L.I.

“Semnez aceasta petitie cu gandul ca acei functionarasi ce iau decizii vor realiza intr-un final ca ei sunt acolo sa ia decizii pentru cetateni nu impotriva lor. Cretinismul si nesimtirea atinge cote alarmante intara asta.” L.V.

“cred ca cuantumul amenzilor incasate nu compenseaza nicicum blestemele acumulate de la soferi, eu asa cred.” M.C.

“E penibil ce se intampla, era mai bine inainte de refacerea drumului,ce naiba!!!” S.I.

“Aceste restrictii de viteza s-ar putea justifica doar daca lucrarea a fost prost executata si administratorul drumului nu isi asuma o viteza de rulare mai mare. Dar in acest caz nu s-ar justifica plata lucrarii.
Deci…. isi bate cineva joc de romani ?” N.O.

“Aceste restrictii (indicatoare si marcaje)sunt intr-adevar ABUZIVE !!
Este o mare bataie de joc !”  F.L.

“E rusinos si jenant sa iti poti permite sa introduci astfel de restrictii pe un drum de-abia terminat!” S.N.

“Consideram ca odata cu reabilitarea viteza sa cresca nu sa scada.
Fac naveta zilnic Sighisoara-Medias si nu am circulat mai prost nici cand acest drum era in constructie vreau sa cumpar o masina cu motor de masina de spalat.” P.I.

“Marcajele de pe DN14 Sighisoara _ Medias _ Sibiu sunt o bataie de joc la adresa participantilor la trafic, iar cei care au proiectat si au pus in aplicare aceasta sunt total iresponsabili si lipsiti de profesionalism. Ii invit cu drag pe ei sa pargurga 24 din 24 aceasta portiune de drum, respectand regule pe care le-au impus……sa vedem cat le resista neuronii cu ei au senzatia ca gandesc” S.K.

“Este incredibil ceea ce se intampla. Faci mai mult acum pe un drum reabilitat decat atunci cand se reabilita si era in lucru cu semafoare. Sunt convins ca aceste limite de viteza au fost puse in complicitate cu Politia Sibiu care a umplut drumul de echipaje. La noi Politia nu e pentru Siguranta si Incredere cum scrie pe masiniile lor, ci pentru panda si colturi ascunse . Fac naveta zilnic Sibiu Medias si retur.” I.B.I.

“Nu este normal sa investesti in dezvoltarea infrastructurii rutiere si sa ai ca rezultat o mai proasta fluiditate a traficului si o viteza medie de croaziera inferioara aceleia de dinaintea modernizarii infrastructurii.
Iar faptul ca traim in Romania nu este o scuza ci trebuie dat cu pumnul in masa atunci cand cei care sunt responsabili nu isi ating scopul pentru care au fost numiti in functii.
Statul o sa se aleaga cu mai multe contestatii in instanta/ implicit costuri mai mari decat cuantumul amenzilor incasate din nerespectarea regimului de viteza impus (PROST) !” H.P.

“Limitele respective de viteza sunt bataie de joc in conditiile in care banii platiti prin taxe auto si vignete nu se reduc. Daca ele se justifica atunci ar trebui sa raspunda in fata legii cei care nu le amplasasera pe drumul nemodernizat: politie etc” B.C.

“Acum 20 de ani aveam dacie si faceam traseul Medias-Sibiu in 45 de min. Acum avem toti masini straine cu sute de cai putere si facem acelasi traseu intr-o ora jumate. Unde e evolutia noastra in 20 de ani? RUSINE SA VA FIE !” D.C.

“Restrictii aberante, conditii de trafic execrabile, iar organele care stau la panda sunt capsuna din varful acestui shake savuros. Cred totusi si mai am o farama de speranta ca aceste reglementari aberante o sa fie ridicate.” P.D.

“Pe linga limitarea de viteza,mai sunt si alte cauze care ingreuneaza traficul:pe sectoarele de drum cu vizibilitate perfecta (fara curbe)drumul este marcat cu banda continua iar viteza maxima este intre 50-70 km/h.La intrarea in localitati au fost create niste insule pentru limitarea vitezei acestea fiind un pericol iminent in conditii meteo defavorabile (ceata,ninsoare,averse de ploaie).In locul acestor mastodonti mai sus amintiti ar fi de preferat marcaje pe carosabil nu din beton,care perecliteaza viata participantilor la trafic.Marcarea cu vopsea pe carosabil ar fi suficient” P.C.

 

“Drum adaptat circulatiei carutzelor.La ce mai platim Rovigniete?” C.M.

“Jalnic. Un drum foarte bun dar trebuie sa circulam cu 30km/h in afara localitatii,plus ca muncitorii au uitat sa mai intrerupaa linia de la axa drumului mai ales pe liniie drepte dintre localitati.suntem nevoiti sa stam dupa caryte si rabe romanesti incarcate si abia merg.” T.D.

“Desfrâu” total, referitor la semnalizare…Nu că n-ar fi necesară dar, excesul este evident. Poate să ne spună cineva care este ponderea acestor cheltùieli în totalul costurilor?” M.A.

“Nu se justifica nici restrictiile de viteza, nici cele de depasire. Este aberant modul in care se desfasoara circulatia pe acest sector de drum reabilitat” C.D.

“Sunt de-a dreptul indignat de felul cum sunt limitate portiuni dintr-un drum nou …care Ar fi trebuit sa ne aduca mai multa fluiditate SI mai Putin stres. Sunt de accord cu aceasta petitie SI semnez pentru reevaluarea drumului SI regulilor de circulatie stupide.” S.C.

“Pacat de investitia facuta daca viteza de circulatie scade cind calitatea drumului creste , dar asa e la romani , totul invers si cind crezi ca primesti ceva mai bun , mai primesti o lovitura.” C.R.

“Faci un drum Medias – Sibiu de 56Km in 1.5 ore sau mai bine. Penibil”

“Nu mi se pare corect cum e trasata linia continua, sunt multe linii drepte cu vizibilitate in care se poate depasi si politia in loc sa faca dreptate sa fluidizeze traficul stau la panda prin diferite locuri la iesire din localitati. Si restrictiile puse sunt exagerate” S.I.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.