Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Ce poti face saptamana aceasta in Medias

By on 12 februarie 2014 0 1704 Views

1. Salsa Friends Medias va invita la Curs de latino dance gratis, Joi, ora 18:30 in Crama Traube.

2. Joben Club & Lounge va invita la Teatru de Cafenea – Un actor destul de fad, cu Constantin Podu, Joi,  la ora 20:00.

3. Tot Joi, de la ora 21, la The Place,va avea loc  evenimentul Live Music & Aperitivo

4. În data de 14.02.2014, cu ocazia Sfântului Valentin, în cadrul C.R.R.P.H. Mediaş va avea loc o acţiune cultural artistică.  Cu această ocazie, beneficiarii centrului au decorat manual tricouri. Licitaţia începe în data de 7 februarie şi se va încheia în data de 14 februarie, ora 10.00. Din suma strânsă se vor achiziţiona produse pentru ateliere.

5. Vineri, 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, Consiliul Local al Tinerilor Mediaş va organiza tradiţionalul “Căsătoreşte-te pentru o zi!”, care va avea loc la Casa Căsătoriilor Mediaş începând cu ora 13:00. Ziua magică a tuturor îndrăgăstiţilor va continua începând cu ora 21 în discoteca din incinta ştrandului Mediaş (Club SUN), iar preţul unui bilet este 5 lei. La petrecere, pe lângă diferitele concursuri tematice, va avea loc o lansare de lampioane.  Tinerii care se vor căsători vor primi invitaţie la petrecere.

6. Valentine’s Day la Restaurant Traube, Vineri, 14 Februarie, incepand cu ora 19:00. Doua meniuri speciale la alegere, muzica live si DJ intr-o ambianta perfecta pentru indragostiti. Informatii si rezervari : 0730.099.133

7. CONCERT LIVE ELECTRIC BAND & PAOLO (after midnight) la Club Joben, Vineri, 14 Februarie, ora 21:00.

8. Pana maine dimineata mai poti participa la concursul organizat de Mircea Hodarnau si Floraria Deco Bell, avand drept premiu un aranjament floral.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.