Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Ce faci dupa facultate? Inspira-te la “Mediul de Afaceri”!

By on 2 martie 2015 0 1292 Views

Societatea Studentilor Europenisti din Cluj-Napoca implementeaza proiectul “Mediul de Afaceri” in perioada 9-13 Martie 2015. Proiectul isi propune sa le raspunda participantilor la intrebarea: “Ce facem dupa facultate?”. Este un proiect realizat de studenti pentru studentii interesati de sfera Business-ului si a oportunitatilor de cariera pe care un proaspat absolvent le poate explora. Așadar, discuțiile se îndreaptă înspre IMM-uri (pornirea propriei afaceri), managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor în organizație, bunele maniere în afaceri și scrierea cererilor de finanțare.
Sesiunile de training-uri, seminarii şi workshop-uri vor fi susţinute de specialişti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiţi pentru talentul şi viziunea antreprenorialǎ şi cu o bogată experienţǎ practică.
Vor fi prezenți pentru această sarcină Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru manageri deKlausen), Eusebiu Burcaș (fondatorul companiei Burcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (președinte Toastmasters), Anca Șerban (Manierart – Arta bunelor maniere în afaceri), Raluca Mureșan (Psiholog și Coach NLP), Felicia Szucs (specialist în obținerea de finanțări)

Înscrierile în cadrul proiectului “Mediul de afaceri 2015” (proiect desfășurat în cadrul Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015) se pot face până la data de 5 martie completând un formular prin care se subliniază spiritul antreprenorial și motivația participării la acest proiect pe site-ul proiectului: www.mediuldeafaceri.ro. Tot acolo puteți găsi mai multe informații despre speakeri, parteneri și organizatori.

Orice proiect care stimuleaza spiritul antreprenorial mi se pare de bun augur, in special acesta care aduce in fata studentilor traineri de calibrul celor de mai sus. Sprijinul de la inceputul deschiderii unei afaceri, know-how-ul si chiar un imbold de motivatie sunt extrem de utile pentru viitoarele IMM-uri care vor sustine economia tarii.

partener-media-mediul-de-afaceri

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.