Thursday, March 21, 2019
23 februarie 2018

Cazare în regim hotelier – care sunt cele mai bune variante de cazare în București?

By 0 605 Views

Anual, Bucureștiul este vizitat de peste 2 milioane de persoane, fiind oraşul european cu cea mai mare creştere a numărului de turişti. De asemenea, o mulțime de oameni de afaceri ajung, lunar, în Capitală, cu diferite treburi ce țin de serviciu. Astfel, cazările în București sunt la mare căutare, indiferent de perioada anului, iar cele mai dorite locații sunt apartamentele de închiriat în regim hotelier.

Cazarea în regim hotelier a început să câștige tot mai mult teren în fața clasicelor unități hoteliere încă de acum câțiva ani, iar astăzi reprezintă cea mai bună variantă de cazare pe termen scurt în București. Iar asta deoarece închirierile în regim hotelier întrunesc cele mai bune condiții din toate punctele de vedere, astfel că atât turiștii, cât și oamenii de afaceri, și-au reorientat opțiunile către aceste variante de cazare.

Avantajele cazării în regim hotelier în București

Adevărul este că închirierea unui apartament în regim hotelier oferă mult mai multe avantaje decât clasicele unități de cazare, astfel că este cu mult mai atrăgătoare pentru cei care au nevoie de cazare pe o perioadă scurtă sau medie în București.

În plus, comparativ cu pensiunile și hotelurile ale căror condiții sunt limitate și ale căror prețuri sunt mult mai dezavantajoase, varianta cazării în regim hotelier oferă avantajul unor costuri reduse și, totodată, a unui confort mai bun.

Mai mult decât atât, există apartamente de închiriat în regim hotelier în toate zonele de interes, astfel că turiștii sau oamenii de afaceri care vin în București pot fi mai aproape de punctele în care doresc să ajungă.

Iar dacă este vorba de nordul Capitalei, care este mai aglomerat decât restul zonelor, cu atât mai mult cazarea în regim hotelier reprezintă cea mai bună alegere pentru ședere.

Regim hotelier de lux – cazarea perfectă pentru cei care doresc condiții deosebite

My Hotel Apartments, de exemplu, este una dintre numeroasele firme care oferă, în București, cazări în regim hotelier. Apartamentele My Hotel sunt situate în nordul Capitalei, în apropierea tuturor punctelor de interes din zonă. Astfel, turiștii pot opta pentru apartamente cu 2 sau 3 camere, sau pentru apartamente de lux și apartamente pentru întâlniri de afaceri.

Iată ce dotări are un astfel de apartament în regim hotelier:

  • cadă hidromasaj;
  • aer condiționat;
  • televizoare led cu diagonală de minimum 165 cm;
  • prosoape + lenjerie 5 stele;
  • pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit;
  • tacâmuri veselă pentru 6 persoane;
  • mașină de spălat rufe cu uscător;
  • mașină de spălat vase;
  • la cerere se asigură și servicii de călcat și spălat.

Așadar, în cazările în regim hotelier nu doar că poți avea parte de intimitatea pe care oricine și-o dorește într-o vacanță sau într-o călătorie de afaceri, ci poți beneficia și de cele mai bune condiții, de foarte multe ori chiar mai bune decât într-o unitate de cazare clasică.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.