Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Care este pretul unei experiente nepretuite? Incearca un escape room!

By on 7 februarie 2016 0 1452 Views

Un escape room e o experienta greu de cuantificat in cifre! Cu toate astea, cifrele sunt totul in acest tip de joc. In primul rand, trebuie sa experimentezi cel putin o data, ca sa iti dai seama de ce, fiindca oricat de incitant ar parea sa citesti despre o experienta de escape room, nu e acelasi lucru cu realitatea. Totul e legat de cifre, din cateva motive simple:

  • Ai un anumit timp la dispozitie, de 60 de minute, in care trebuie sa rezolvi enigma
  • Ai 1 camera in care intri cu un anumit numar de prieteni
  • Trebuie sa gasesti 1 cheie pentru 1 usa
  • Poti apela la 3 indicii pe tot parcursul celor 60 de minute
  • Nu in ultimul rand, trebuie sa platesti un anumit pret pentru aceasta experienta

Lucrurile sunt intr-adevar destul de incifrate, insa acesta esti si lucrul care adauga doza de mister necesara complexitatii unui joc de escape room. Dar sa trecem la lucrurile legate strict de partea financiara!

Cat te costa o experienta escape room in orasul tau?

Ca de fiecare data cand iesi in oras cu prietenii tai, iti planifici un buget in care vrei sa te incadrezi pentru a nu te trezi cu o gaura in planul financiar din luna respectiva. Cu toate acestea, este destul de complicat sa te incadrezi intr-o suma fixa atunci cand iesi cu prietenii si fiecare vine cu o idee care presupune o activitate mai mult sau mai putin costisitoare. Gandeste-te la activitatile tale obisnuite: mers la un concert, teatru sau film, iesirea la o cafea, o bere sau un suc, mersul in club, participarea la un eveniment precum o aniversare sau o celebrare a unui lucru. Cu ce este diferit un escape room?

In primul rand, la un escape room ai buget fix. Sunt destul de rare activitatile care presupun un buget fix. La film, in afara de bilet, mai dai bani si pe bunataturi precum popcorn, sucuri sau alte nazdravanii. La un concert iti platesti si bautura pe care o bei. In club sau la restaurant nu te poti niciodata limita la o simpla bere sau un fel de mancare. Intotdeauna, aceste activitati implica multe costuri aditionale, iar de cele mai multe ori trebuie sa te gandesti si la taxiul spre casa. Pentru lista de preturi escape room, intra pe acest link!

Toate aceste costuri sunt inexistente la un escape room, unde trebuie sa platesti doar pretul de participare. Acesta variaza, de obicei, in functie de mai multi parametri:

  • Poti plati mai mult sau mai putin la un escape room in functie de numarul de persoane
  • Platesti un anumit pret in functie de ziua saptamanii
  • Platesti diferit in functie de camera pe care o alegi
  • Beneficiezi de reduceri pentru anumite camere, daca esti elev sau student, sau pur si simplu exista o oferta in acest sens

Indiferent de toate acestea, avantajul major este faptul ca stii dintotdeauna pretul inainte, astfel ca poti planifica o astfel de experienta fara teama de cheltuieli aditionale. Iar acest lucru conteaza enorm, mai ales atunci cand vrei sa te bucuri de o aventura alaturi de prietenii tai si nu dispui de fonduri impresionante.

Preturile de escape room la Cryptex sunt special concepute pentru ca tu si prietenii tai sa va puteti bucura de o experienta nepretuita, fara grija unor cheltuieli majore si fara posibilitatea unor depasiri ale bugetelor initiale. Din acest motiv, un escape room la Cryptex este o activitate care merita financiar si pe care merita sa o incerci, indiferent de momentul din luna sau fondurile de care dispui. Nu pune pret pe experiente unice!

Telefon : 0787 889 665

Adresa:

Strada Occidentului nr. 33,
Sector 1, Bucuresti

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.