Wednesday, May 22, 2024

Brandul – cel mai important activ intangibil – celmaipromitatorbrand.ro

By on 31 martie 2013 2 2096 Views

Brandul este unul din cele mai importante active intangibile ale unei companii. In Romania, foarte multi antreprenori uita acest lucru si e pacat ca un produs/serviciu foarte bun sa sufere si sa dispara din cauza lipsei unei viziuni in ceea ce priveste numele sau ambalajul. Pe cei care stiu cat de  important e brandul, si sunt cateva companii in Medias care s-au branduit destul de ok, ii inviti sa se inscrie in campania Cel mai promitator brand, lansata de Seed Consultants.

“Suntem pasionati de branding. Imbinam gandirea strategica cu expresia creativa pentru a crea sau revitaliza branduri relevante si valoroase. Credem in puterea brandurilor de a ajunge in inima si mintea oamenilor. Pentru ca in spatele brandurilor stau oameni, noi credem in puterea simpla si naturala a empatiei, a curiozitatii si a creatiei.” spun cei de la Seed Consultants pe siteul lor.

2 Comments
  • Adrian Pusca 11 ani ago

    Adevarat articolul. Antreprenorii romani nu sunt obisnuiti sa isi construiasca un brand pentru ca nu exista traditie si istorie in asa ceva.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.